Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΓΕΝΩΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Ομογενών Π.Ε. Πέλλας του Τορόντο στον Περιφερειάρχη

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ομογενών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας του Τορόντο «Μέγας Αλέξανδρος» κ. Γεώργιος Κωτσόπουλος επισκέφτηκε την Τετάρτη (3/9) τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το σύγχρονο ρόλο της ελληνικής ομογένειας και, ειδικότερα, οι δυνατότητες συνεργασίας των Ελλήνων ομογενών του Τορόντο με την Περιφέρεια. Επίσης, ο κ. Κωτσόπουλος προσκάλεσε τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και αντιπροσωπεία της Περιφέρειας να παραβρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Σύλλογος, τον προσεχή Νοέμβριο, στο Τορόντο, για την απελευθέρωση της Πέλλας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις προβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό και παραδόσεις και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ομογένεια του Καναδά. Επίσης, συμμετέχουν σε αυτές η Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο και η Παμακεδονική Ένωση του Τορόντο.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...