Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

FACEMYAGE: ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΙΑ SELFIE ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ

Μια μακάβρια ιστοσελίδα: Ανεβάστε μια selfie και μάθετε πότε θα πεθάνετε με μόλις ένα κλικ

Απαντήσεις στο αέναο ερώτημα υποστηρίζει πως μπορεί να δώσει μια νέα ιστοσελίδα η οποία το μόνο που απαιτεί από τους χρήστες είναι να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους και με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορέσουν να μάθουν πόσο χρόνο ζωής έχουν ακόμη.

Το Facemyage.com είναι μια νέα ιστοσελίδα στην οποία ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία και να απαντήσει σε ορισμένες τυπικές ερωτήσεις, όπως η ηλικία που έχει στην φωτογραφία που ανάρτησε, το φύλο, η ημερομηνία γέννησης και η εθνικότητα.

Οι απαιτήσεις για την selfie είναι να βεβαιωθείτε πως κοιτάζετε προς τα εμπρός, να είναι καλός ο φωτισμός, τα μαλλιά να μην κρύβουν το πρόσωπο και να μην χαμογελάτε. Μάλιστα η ιστοσελίδα αριθμεί και πόσες ημέρες σας έχουν μείνει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και υπολογίζει το πόσο μεγάλος δείχνετε σε σχέση με την πραγματική σας ηλικία.

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι υπολογίζει τα αποτελέσματα με βάση το σχήμα και το κάτω μέρος του προσώπου σας, τις γραμμές στο μέτωπο και τις ρυτίδες στα μάτια σας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...