Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ IPHONE6 ΤΑ.....ΣΠΑΕΙ

Τελικά το iPhone 6 δεν είναι... ατρόμητο -Το βίντεο που δείχνει ότι σπάει εύκολα [εικόνες&βίντεο]

Πουλάει ήδη τρελά, παρά την «τσιμπημένη» τιμή του. Ήδη οι προαγορές σε πάρα πολλές χώρες έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις της Αpple. Το iPhone 6 αναμένεται να είναι το νέο ένδοξο απόκτημα των απανταχού εραστών της τεχνολογίας πρώτης γραμμής.
Όλα καλά και ωραία, με τη μόνη διαφορά ότι το νέο «έργο» της Apple δεν είναι ατρόμητο! Κοινώς: αν σας πέσει κάτω, τότε θα κλαίτε τα χρήματά σας διότι το πιο πιθανό είναι να σπάσει η οθόνη του. Και ως γνωστόν η αλλαγή οθόνης κοστίζει ακριβά!
Κάποιοι ευφάνταστοι ανήρτησαν ήδη στο youtube βιντεάκια από σχετικά «πειράματα» που έκαναν για να αποδείξουν την ευθραυστότητα του εν λόγω κινητού. Μάλιστα, έκαναν και κάτι προχωρημένο: πήραν όλη τη σειρά των iPhone και τα μεταχειρίστηκαν αναλόγως για να δουν ποιο θα αντέξει. Το μοναδικό που πέρασε άνετα τα τεστ αντοχής ήταν το iPhone 3GS που έκανε την εμφάνισή του το 2009, αλλά η Apple το απέσυρε από την κυκλοφορία το 2012.
Η αλήθεια είναι ότι έστω και θρυμματισμένη οθόνη, τα iPhone συνεχίσουν να δουλεύουν, αλλά πώς μπορείς να αντέξεις να έχεις ένα ακριβοπληρωμένο κινητό του οποίου η οθόνη μοιάζει με ιστό αράχνης;





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...