Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

LADY GAGA: Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

Magnify Image
Η δήθεν σόκιν άφιξη της Lady Gaga, χτες βράδυ στην Αθήνα 

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ 

Η Lady Gaga έφτασε στην Αθήνα. Δημοσιογράφοι και φανς είχαν ενημερωθεί με απανωτά δελτία τύπου (ναι, μου ήρθε πολλές φορές το ημέιλ "την τάδε μέρα και ώρα φτάνει στο αεροδρόμιό μας, ελάτε να την δείτε από κοντά να φωτογραφηθείτε μαζί της κλπ"). 

  Συγγνώμη που θα κάνω τη σύγκριση, αλλά αν η συναυλία ήταν sold out από την πρώτη ημέρα, μήνες πριν, όπως της Μαντόνα (στην αρχή της κρίσης μεν, με ακριβότερα εισιτήρια δε) δεν νομίζω ότι με το που θα έβγαινε απ' το αεροπλάνο η Gaga θα έδινε ένα τόσο απεγνωσμένο σόου για να προκαλέσει, να συζητηθεί, να μπει στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης -μπήκε την είδα στο Mega- και να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι δίνει μια συναυλία με απούλητα εισιτήρια. 


Με την κωλάρα γυρισμένη για ώρα στις κάμερες, μήπως και την χάσουμε.

     Ημίγυμνη, παρά τη δροσιά, ντυμένη ειδικά έτσι αφότου κατέβηκε απ' το αεροπλάνο, κατασκεύασε για άλλη μια φορά την εικόνα της προωθώντας τον εαυτό της, ξέροντας προφανώς (αλλιώς δε νομίζω ότι θα το έκανε) πως χρειάζεται απεγνωσμένα δημοσιότητα στην Ελλάδα, μιας και τα δωρεάν εισιτήρια που δόθηκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν γεμίζουν κοτζάμ ΟΑΚΑ.

    Όταν δεν ήταν απελπισμένη ντυνόταν με τρομακτικές μάσκες και περίεργες κατασκευές που μου άρεσαν, τώρα απλώς φοράει τα λιγότερα που μπορεί και περιφέρει την κωλάρα (μετά συγχωρήσεως) στους φωτογράφους και στις κάμερες, μπας και ασχοληθούμε μαζί της και πάμε στη συναυλία της.

   Δεν ξέρω πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ένας ποπ-σταρ για να αναγγείλει στους ιθαγενείς την άφιξή του στη μικρή χώρα τους -και πιθανότατα το κάνει σε όλες τις χώρες που δεν έχει κάνει sold out- όμως η Gaga στην Αθήνα έκανε ολόκληρη πασαρέλα, με χορευτές, λες και κατέβηκε απ' τον ουρανό η θεότητα.
 Έμοιαζε όμως δυστυχώς περισσότερο με την Στέλλα Μπεζαντάκου, παρά με μια ακριβοθώρητη σταρ...




Της το παραδέχομαι πάντως. Πέτυχε φυσικά να ασχοληθούμε μαζί της (στη σόουμπιζ κάθε αναφορά ακόμα και επικριτική ισούται με διαφήμιση) και να την βοηθήσουμε στο τιτάνιο έργο του γεμισματος του Ολυμπιακού Σταδίου...

   ΥΓ. Δεν με πειράζει ούτε το σόου ούτε το γυμνό ούτε η πόπ trash αισθητική. Το αντίθετο, τα λατρεύω. 
 Με χαλάνε μόνο όταν είναι απόρροια της απελπισίας και των εμπορικών υπολογισμών... 

  Aς μείνουμε στην καλή ποπ :) 






ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...