Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 3/10 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μπίνος είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν στην περιοχή μας, επικεντρώνοντας στο πρόβλημα που έχει προκύψει στη ΔΕΥΑ και αφορά στο έργο ύδρευσης της Αριδαίας από τη Σωσάνδρα, για το οποίο όπως είναι γνωστό η Περιφέρεια ζητά πίσω τη χρηματοδότηση ύψους περίπου 1,5 εκ. ευρώ επειδή το νερό δεν είναι τελικά κατάλληλο.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας τόνισε με έμφαση ότι σκοπός θα πρέπει να είναι η λειτουργικότητα του έργου το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί στους πολίτες και όχι η επιστροφή χρημάτων, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου συζήτησε για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Ο κ. Μπίνος μετά τη συνάντηση έκανε την εξής δήλωση:
«Συναντήθηκα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και συζήτησα για το σοβαρό αυτό ζήτημα της ΔΕΥΑ και κατ επέκταση ολόκληρου του Δήμου μας. Οι συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστας αλλά και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ήταν ιδιαίτερα διαλλακτικοί και συμφώνησαν μαζί μου, ότι θα πρέπει να γίνει λειτουργικό το συγκεκριμένο έργο και να αποδοθεί στους δημότες. Από εδώ και πέρα όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Δεν είναι εύκολο, όμως είμαι σίγουρος πως με μεγάλη και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εγώ είμαι διατεθειμένος να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να βγει από το αδιέξοδο η ΔΕΥΑ και να καταστεί μια υγιής Δημοτική Επιχείρηση. Τέλος, θα ήθελα να καλέσω τον κ. Τζιτζικώστα να σταθεί στο πλευρό μας και να έχουμε μία ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία».

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στη δήλωσή του και στο θέμα του Προέδρου της ΔΕΥΑ, μετά την παραίτηση του κ. Χρήστου Χουρσόγλου, τονίζοντας πως σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, την οποία θα κληθεί να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...