Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, "ΚΟΛΛΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ

Το ρομάντζο που τους έστειλε στο νοσοκομείο -Ζευγάρι κόλλησε ενώ έκανε σεξ στη θάλασσα

Ξεκίνησε ως μια άκρως ρομαντική στιγμή, αλλά κατέληξε σε τραγωδία. Ενα ζευγάρι ερωτευμένων Ιταλών ήρθαν πιο... κοντά ενώ έκαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα, αλλά «κόλλησαν», με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται την ιταλική εφημερίδα The Local, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να επωφεληθεί την ηλιόλουστη μέρα και πήγε σε μια σχεδόν ερημική παραλία, το Porto San Giorgio. Ενώ βρίσκονταν στη θάλασσα, ήρθαν λίγο πιο κοντά, το ένα έφερε το άλλο και έκαναν σεξ. Το οποίο όμως είχε άδοξη κατάληξη, αφού... κόλλησαν.

Το ζευγάρι έμεινε στο νερό για αρκετή ώρα, μέχρι που μια περαστική τους προσέφερε μια πετσέτα για να τυλιχτούν και να μπορέσουν να βγουν έξω. Μάλιστα, στην παραλία εκλήθη και γιατρός, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει και έτσι το ζευγάρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του κοντινότερου νοσοκομείου.

Οι γιατροί εκεί έκαναν στη γυναίκα μια ένεση που χρησιμοποιείται για να προκαλέσει διαστολή της μήτρας στις εγκύους και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας... απελευθερώθηκε.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι γιατροί πιστεύουν ότι το ζευγάρι έπεσε «θύμα» ενός σπάνιου φαινομένου, κατά το οποίο ο γυναικείος κόλπος συσπάται σταθερά σε ρυθμούς πιο γρήγορους απ' ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει το ανδρικό μόριο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...