Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Πρόσκληση- Ενημέρωση

Δημοτικό Σχολείο Προμάχων.

Αγαπητοί γονείς.
Η 24η Οκτωβρίου έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας. Η παχυσαρκία έχει αναγνωρισθεί παγκοσμίως ως μία από τις πιο επικίνδυνες και σοβαρές ασθένειες του 21ου αιώνα, η οποία έχει αποκτήσει διαστάσεις επιδημίας, με σημαντικές επιπτώσεις στην σωματική και ψυχική υγεία των πασχόντων. Τα αίτια της νόσου σχετίζονται κυρίως με αυξημένη πρόσληψη θερμίδων σε συνδυασμό με μειωμένη σωματική δραστηριότητα ή/και έλλειψη άσκησης, παράγοντες που συντελούν στην ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας κυρίως στις Δυτικού τύπου κοινωνίες, ήδη από την παιδική ηλικία.
Με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα, και αναλογιζόμενοι την σημασία της πρόληψης στην προάσπιση της υγείας των παιδιών, στο σχολείο μας την Παρασκευή 24/10/2014 και ώρα 09:00π.μ., θα γίνει ενημέρωση από την Διαιτολόγο Μαχαιρίδου Σιμέλα. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ισορροπημένης διατροφής και άσκησης για την βέλτιστη σωματική και γνωσιακή ανάπτυξη των παιδιών.
Στην ενημέρωση μπορούν να παρευρεθούν όσοι από τους γονείς επιθυμούν 


Ο Δ/ντής του σχολείου.

Λιούγκας Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...