Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΡΙΑΛΙΤΙ

Βρετανικό κανάλι πρότεινε στον Τασούλα να γίνει η Αμφίπολη ριάλιτι
Μια απίστευτη πρόταση αγγλικού καναλιού αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης». Παραγωγοί αγγλόφωνης τηλεοπτικής εκπομπής πλησίασαν τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και πρόσφεραν ένα γενναίο ποσό προκειμένου να εγκαταστήσουν κάμερες στην Αμφίπολη (το ποσό το καθόρισαν προτού ανακοινωθεί ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός).
Σκοπός τους ήταν να μεταδίδουν real picture on real time ό,τι συμβαίνει στην Αμφίπολη, ό,τι δηλαδή ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι.
Ο κ. Τασούλας απέρριψε χωρίς συζήτηση την πρόταση, όπως απέρριψε και τις προτάσεις πολλών ξένων τηλεοπτικών καναλιών (ανάμεσά τους και το... BBC).
Πάντως, το υπουργείο Πολιτισμού έχει έτοιμο το δικό του βίντεο για την Αμφίπολη, στο οποίο δείχνει βήμα βήμα την πορεία των ανασκαφών.
Όπως αναφέρει η στήλη, πρόκειται για μια καταπληκτική παραγωγή, η οποία όταν παιχθεί θα βοηθήσει στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.
Ο υπουργός Πολιτισμού, Κ. Τασούλας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι «θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα από τη μελέτη του σκελετού», σημειώνοντας, πάντως, πως... δεν υπάρχει λίστα ονομάτων για την πατρότητα των ευρημάτων της αρχαιολογικής σκαπάνης.
«Ακολουθούμε τη σκαπάνη. Μετέχουμε στη γοητεία του απροσδόκητου», είπε ο κ. Τασούλας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...