Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Σε  σύσκεψη στην  Αποκεντρωμένη  Διοίκηση για την κατασκευή του  νέου κυττάρου ΧΥΤΑ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ  συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και ώρα  10 π. μ.

 Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής  Δασών  , ο Προέδρος του ΦΟΔΣΑ ,Εκπρόσωπος από την Διαχειριστική της Περιφέρειας ,ο Δασάρχης Αλμωπίας  και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Στόχος της σύσκεψης να ξεπεραστούν προβλήματα από την πλευρά του Δασαρχείου για να εγκατασταθεί ο εργολάβος του έργου.
 Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο από περιβαλλοντική άποψη. Επίσης θα σταματήσει η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ της Έδεσσας , που στοιχίζει και σε χρήμα και σε χρόνο.

  Ο  Δήμαρχος    συνάντησε και τον  Γενικό  Γραμματέα της Αποκεντρωμένης  Περιφέρειας  Αθανάσιο Καρούντζο και συζήτησε  μαζί του ζητήματα  που απασχολούν   την  Αλμωπία .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...