Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
            Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, (Αναγκαιότητα εύρυθμης λειτουργίας της ΔΕ.Υ.Α.Α. Καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»), που θα γίνει στο  Δημ. Κατάστημα  Αριδαίας  και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την   06η   του μηνός  Νοεμβρίου,  έτους  2014 ημέρα Πέμπτη  και ώρα   19.00΄ (7.00 μ.μ) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
ü 
Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο .
1ο :
Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου, ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Α.
2ο :
Α)Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας τοπικών κοινοτήτων βορειοδυτικού άξονα (Πρόμαχοι, Πιπεριά) του Δήμου Αλμωπίας» στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
Β)Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.
(Εισηγητής : κ. Κετικίδης Ιωάννης)
 
3ο :
Α)Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας τοπικών κοινοτήτων Κωνσταντίας, Μηλιάς του Δήμου Αλμωπίας» στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
Β) Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.
(Εισηγητής : κ. Κετικίδης Ιωάννης)
 
4ο :
Α)Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας τοπικών κοινοτήτων κεντροδυτικού άξονα (Πολυκάρπη, Ξιφιανή) του Δήμου Αλμωπίας» στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
Β)Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.
(Εισηγητής : κ. Κετικίδης Ιωάννης)
 
5ο :
Α)Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας τοπικών κοινοτήτων Θηριόπετρας, Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας» στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
Β)Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.
 (Εισηγητής : κ. Κετικίδης Ιωάννης)
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...