Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ετοιμοθάνατη ηλικιωμένη αποχαιρετά το αγαπημένο της άλογο από το κρεβάτι του νοσ

Μια ετοιμοθάνατη γιαγιά είχε μία ασυνήθιστη τελευταία επιθυμία: να δει το αγαπημένο άλογο για μια τελευταία φορά. Ετσι οι γιατροί έφεραν το ζώο να την επισκεφθεί στο κρεβάτι του νοσοκομείου.
Η 77χρονη Σέιλα Μάρς, γιαγιά 4 εγγονιών, απεβίωσε από καρκίνο λίγες μόλις ώρες μετά την συνάντηση της με το αγαπημένο της άλογο Bronwen στο νοσοκομείο Γουίγκαν Ρουαγιάλ.
Η Μαρς είχε το συγκεκριμένο άλογο πάνωαπό 25 χρόνια από τότε που ήταν ένα πουλάρι. Η τελευταία τους συνάντηση συνελήφθη σε μια συγκινητική φωτογραφία που δείχνει το άλογο να την χαϊδεύει με τη μουσούδα του.
«Η Σέιλα κάλεσε απαλά τον Bronwen και το άλογο έσκυψε τρυφερά και τη φίλησε στο μάγουλο σε αποχαιρετισμό» δήλωσε η οικογένεια της Μαρς μιλώντας στην βρετανική Telegraph. Η οικογένεια της Μαρς κανόνισε να την επισκεφθεί το άλογο της όταν έμαθαν ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε.
Η Μαρς που έζησε στο Μπίγκερσοου του Γουίγκαν, είχε μακρόχρονη σχέση με τα άλογα και δούλευε στον τοπικό ιππικό όμιλο.
Η 33χρονη κόρη της Τίνα δήλωσε «αγαπούσε τα άλογα της και αγαπούσε και λάτρευε όλα τα ζώα Είχε έξι άλογα, τρεις σκύλους, τρεις γάτες και άλλα ζώα. Η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και το νοσοκομείο μας επέτρεψε να φέρουμε τον Bronwen μέσα. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε. Θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο και όλες τις νοσοκόμες.»






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...