Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COCA-COLA. ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

H Coca-Cola φτιάχνει γάλα -Πώς θα είναι και τι τιμή θα έχει [εικόνες]
Η Coca-Cola μπαίνει δυναμικά στην αγορά γάλακτος, καθώς προχωράει στην προώθηση ενός προϊόντος που μπορεί να έχει τσιμπημένη τιμή, εντούτοις φιλοδοξεί να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο.
Όπως αναφέρει ο Guardian, το γάλα θα ονομάζεται «Fairlife» και, κατά τα φαινόμενα, θα πωλείται σε διπλάσια τιμή από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές συσκευασίες. Το γάλα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην αγορά τον Δεκέμβριο, με την επικεφαλής της Coca-Cola Βόρειας Αμερικής, Sandy Douglas, να αναφέρει σε συνέδριο της Morgan Stanley ότι θα πρόκειται για γάλα πολυτελείας.
Το γάλα δεν θα περιέχει λακτόζη, θα έχει 50% περισσότερη πρωτεΐνη και ασβέστιο από το κανονικό γάλα, ενώ θα έχει και 30% λιγότερη ζάχαρη. Η γεύση του είναι καλύτερη από το απλό γάλα, αν και θα έχει διπλάσια τιμή από το γάλα σε χάρτινη συσκευασία, σημειώνει η Douglas.
Το νέο γάλα θα προέρχεται από ειδικές φάρμες, ενώ θα περνάει από ειδικό φιλτράρισμα. Πρόκειται για την αρχή μίας επένδυσης σε βάθος, στην οποία η Coca-Cola φαίνεται πως πιστεύει πολύ. «Θα επενδύσουμε στο γάλα και αν και στην αρχή δεν αναμένουμε να βρέχει λεφτά από τον ουρανό, στη συνέχεια θα γίνει και αυτό, όπως έγινε και με τους χυμούς πορτοκάλι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Douglas.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...