Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ PHILOXENIA 2014



Η Π.Ε. Πέλλας στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2014 η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 13 – 16 Νοεμβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους φορείς και πολίτες της Πέλλας να επισκεφθούν την έκθεση και, ειδικότερα, το περίπτερο της Π.Κ.Μ.

Η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις με διανομή του τουριστικού εντύπου της Περιφέρειας και προβολή βίντεο με ιστορικούς και αρχαιολογικούς προορισμούς της περιοχής. Στόχος είναι η προσέλκυση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου και των επισκεπτών από περιοχές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Για ακόμη μία χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA. Πρόκειται για μια διοργάνωση – θεσμό για τον τουριστικό τομέα και τη Θεσσαλονίκη που «κλείνει» φέτος 30 χρόνια. Η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε εκθέσεις με διεθνή εμβέλεια και με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής τουριστικής ταυτότητας της περιοχής μας και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...