Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 5 - 0


Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας που έγινε στο κοινοτικό γυμναστήριο Προμάχων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ, μεταξύ του ΑΣ Πρόμαχοι και του ΑΡΗ Νησίου, ο τοπικός ΑΣ επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0.
Έγινε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό, κυρίως από πλευράς  γηπεδούχων, παιχνίδι, με αρκετές καλές φάσεις, δυνατές μονομαχίες  και οι εκατοντάδες φίλαθλοι που παραβρέθηκαν εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό, το απόλαυσαν.

Οι γηπεδούχοι, επιβεβαιώνοντας την συνεχώς ανοδική τους  πορεία, πραγματοποίησαν μια αριστουργηματική εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό το πάθος για τη νίκη και σε συνδυασμό με το σωστό στήσιμο στο γήπεδο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Είχαν σαφείς προσανατολισμούς, άψογες αλληλοκαλύψεις  και γερά πνευμόνια, τρέχοντας σαν δαιμονισμένοι καθ’ όλο το 90λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι της βαθμολογίας, παρουσιάστηκαν μακράν από το γνωστό καλό τους εαυτό και μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Στη συνέχεια και μετά το 1-0, αποσυντονίστηκαν και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των Προμάχων. Χαρακτηριστικό της όλης κακής εμφάνισης που πραγματοποίησαν, ήταν το γεγονός ότι δεν έκαναν καμιά ευκαιρία  στο β’ μέρος.

Το φιλμ του αγώνα:
25’  1-0 από τον Λάρη Μούγιο με ατομική προσπάθεια.
63’ 2-0 από τον Λάρη Μούγιο, μετά από συνδυασμό του  Δ. Σέλκου και Ν. Νάνου.
72’ 3-0 από σουτ-βολίδα  στο «Γ» του Σ. Σαμσούρη.
75’ 4-0 από τεχνικό σουτ στην περιοχή από τον Γ. Αμπάρη.
90’ 5-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δ. Σέλκου.

Από τους Προμάχους κανείς δεν υστέρησε, ενώ ξεχώρισαν για την μαχητικότητά τους οι Άτζος, Γ. Σέλκος, Λ. Μούγιος και Δ. Σέλκος.
Από τους Νησιώτες, που δεν ικανοποίησαν διακρίθηκαν οι Κόκλας, Τσάπας και Καρράς.

Η διαιτησία του κυρίου Γιάγκου ήταν καλή, με σωστές υποδείξεις των βοηθών του Συρώκα και Ν. Δεμερτζή, ενώ η όλη διεξαγωγή του αγώνα ήταν τυπικότατη με την παρουσία δυο παρατηρητών από την ΕΠΣ Πέλλας.
Να τονίσουμε ότι στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού, στη μνήμη του αδικοχαμένου βετεράνου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Γιώργου Τσιμπίνη.

                                      ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Α. Νάνος
Β. Σαμαράς
Γ. Σέλκος
Σ. Σατζάκης
Δ. Ρατσίτσκας
Λ. Μούγιος
Δ. Άτζος
Δ. Σέλκος
Ν. Νάνος
Γ. Προίκος
Γ. Αμπάρης.
(Χ. Σέλκος,Καραμήτσος, Τανούρης,Γ. Σέλκος)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Σαμαράς

                                    ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ

Μανωλάκης
Καρράς
Καραμαλάκης
Πάσχος
Σαββίδης
Κόκλης
Γκίνης
Τσάπας
Σιώγκας
Δίγκας
Τσόρμας
(Γρηγορίου,Αντωνιάδης,Δούμος,Νίκου,Γκότσος)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Γ. Γιανούλτσης











































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...