Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Το σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου ο Ορειβατικός σύλλογος Αριδαίας συνδιοργάνωσε τον 2ο ημιμαραθώνιο Λουτρών Πόζαρ. Πολλά μέλη του συλλόγου εργάστηκαν εθελοντικά κατά την διάρκεια του διημέρου, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία (φώτο).

Την προσεχή Κυριακή 7 Δεκεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας έχει προγραμματίσει εξόρμηση προς την πολύ ενδιαφέρουσα κορυφή Σόκολ (Γεράκι) πάνω από το Άνω Λουτράκι.
Η διαδρομή γίνεται μέσα σε δάσος οξιάς και κινείται στην ανατολική πλευρά του φαραγγιού του Ράμνομπορ ώσπου τελικά καταλήγει σε κόψη που οδηγεί στην κορυφή Σόκολ στα σύνορα με ΠΓΔΜ. Στη διάρκειά της εναλλάσσονται πάρα πολλές διαφορετικές εικόνες, τοπία, εδάφη και η εμπειρία του ορειβάτη είναι χορταστική, ενώ η θέα 360 μοιρών από την κορυφή ικανοποιεί και εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό.
Απαιτείται κατάλληλος ορειβατικός εξοπλισμός για την εποχή.
Τηλέφωνα για πληροφορίες :
Χρήστος Τζώτζης: 6980173410
Αλέξανδρος Μυλωνάς: 6945425524

Εντωμεταξύ την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου σε άριστο κλίμα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Δημήτριος Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Μποζίνης
Γ.Γραμματέας: Αλέξανδρος Μυλωνάς
Ταμίας: Γεωργία Κιουλπεγιάζη
Έφορος Ορειβασίας: Πέτρος Μπίνος
Έφορος Μονοπατιών: Χρήστος Τζώτζης
Έφορος Εντευκτηρίου: Χρυσάνθη Λεπίτκα




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...