Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

"ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ» ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ" - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ


ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ» ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

      Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τόσο κάποια πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους. Ναι αυτοί είναι που χαίρονται περισσότερο και από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το γιατί απαντάται εύκολα. Διότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισέρχονται μόνο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη, αλλά και πολλοί συνδικαλιστές και κομμοτικά στελέχη τα οποία γνωρίζουν καλά τα κατατόπια εντός των Υπουργείων, αλλά κυρίως το πως θα κινηθούν εντός αυτών, σε περίπτωση που εκλεγεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επικείμενες εκλογές.
      Το φαγοπότι για τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει πάλι με το καλημέρα, ενώ ο Ελληνικός λαός θα χαίρεται που τιμώρησε τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ, όχι όμως και την επιλογή του σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ. Ποιο θα είναι όμως το λάθος όσων ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ; Μα φυσικά ότι δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά το «μεταλλαγμένο» ΣΥΡΙΖΑ με αρκετή δόση ΠΑΣΟΚ.
      Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανησυχούν για την «εισβολή» πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ στο κόμμα τους, καθώς είναι σίγουρό ότι οι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ έχουν «εμπειρία» όχι μόνο στο δούναι αλλά και στο λαβείν, εμπειρία άλλου τύπου θα έλεγαν κάποιοι.
      Έτσι, αν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν αγώνα να φτάσει το κόμμα τους στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, ανησυχούν ήδη για το ότι τις καλές θέσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ τις λαμβάνουν και πάλι ΠΑΣΟΚΟΙ φορώντας τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε οι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ είναι και η αιτία που από το 5% που είχε κάποτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτοξεύθηκε στο ποσοστό του 20%-25% περίπου.
      Όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι από εμάς, σε περίπτωση που οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και εκλεγεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το μόνο που θα αλλάξει είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας με τις ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως η αναγνώριση των σκοπιανών, τα δικαιώματα των μουσουλμάνων της Θράκης (τι εννοούν δεν καταλαβαίνω καθώς γνωρίζω προσωπικά μουσουλμάνους Πομάκους που αισθάνονται πολύ περισσότερο Έλληνες από αρκετούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) κλπ, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα αλλάξει η οικονομική πολιτική της χώρας όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι αν και το γνωρίζουν.

      Πάντως ότι και αν συμβεί ένα είναι το σίγουρο, οι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ κάνουν και πάλι τα μαγικά τους λαμβάνοντας θέσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το χειρότερο όμως θα είναι να επαναληφθούν από τα νέα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ τα πάρτι όπως αυτό με τα εξοπλιστικά προγράμματα κλπ, η διαφορά όμως είναι ότι αυτή την φορά στο τραπέζι των πάρτι θα τους έχει καλέσει ο Αλέξης !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...