Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΑΤΟ...ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΟ

Μητέρα δυο παιδιών στόλισε αντί για έλατο ένα δενδρύλλιο κάνναβης [βίντεο]

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί με την εικόνα που αντίκρισαν στο σπίτι μιας 50χρονης, στο San Bernardo της Χιλής. Η Angelica Navarro Pereira αποφάσισε να δώσει μια γιορτινή νότα ενόψει των Χριστουγέννων και στόλισε αντί για έλατο ένα δενδρύλλιο κάνναβης.
«Ξέραμε ότι θα βρούμε ναρκωτικά, αλλά το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να δούμε, ήταν το δενδρύλλιο κάνναβης που είχε χρησιμοποιηθεί για χριστουγεννιάτικο δέντρο», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.
Η γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, δεν θα κάνει φέτος Χριστούγεννα σπίτι της, καθώς συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών. Στο σπίτι της βρεθήκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης 1,5 μ. ύψους, 29 σακούλες με χασίς, δυο καραμπίνες και μετρητά.
Σύμφωνα με έναν γείτονα η γυναίκα συνήθιζε να αστειεύεται με το θέμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου είχε πει αστειευόμενη, ότι τα παιδιά της θα απολαύσουν πραγματικά τις φετινές γιορτές και ότι έχει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν με προσκάλεσε ποτέ να το δω και τώρα που το σκέφτομαι δεν την θυμάμαι να φέρνει κάποιο δέντρο στο σπίτι. Τώρα ξέρω το γιατί» ανέφερε στην συνέντευξη του.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...