Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ


Τέσσερις τεράστιες σακούλες, κατάμεστες από εκπαιδευτικά βιβλία, παιχνίδια και παζλ, παραδόθηκαν στις δασκάλες των νηπιαγωγείων του χωριού, ύστερα από την λαχειοφόρο κλήρωση των "Π.Ν." για δυο TABLET.
 Όλα τα κέρδη της δράσης διατέθηκαν από την ιστοσελίδα μας στην αγορά των βιβλίων και με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, η συνοχή της κοινωνίας μας και το ότι από τα μικρά και ατομικά, έρχονται τα μεγάλα και ομαδικά.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα 
"ΓΕΡΜΑΝΟΣ" Αριδαίας και "ΣΥΜΒΟΛΗ" βιβλιοπωλείο, για την στήριξή τους και τις προσιτές διευκολύνσεις που μας έκαναν, καθώς επίσης και όλους εσάς που αγκαλιάσατε με αγάπη την όλη δράση.

Χρόνια πολλά σε όλους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...