Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΜΑΧΩΝ"




Ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων-κατοίκων των Προμάχων, συναισθανόμενοι την βαθιά ύφεση που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση η οποία μαστίζει την χώρα μας και την Αλμωπία  τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να αναλάβει δράση, με σκοπό να μπορέσει να απαλύνει και να εξουδετερώσει την ανέχεια στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένοι συμπολίτες μας. 

Έτσι δημιούργησαν την  Κοινωνική αλληλεγγύη Προμάχων μέσω του διαδικτύου και ύστερα από σειρά συγκεντρώσεων, αποφασίστηκε να αναληφθούν πρωτοβουλίες με σκοπό τη συγκέντρωση, την αποθήκευση και την διανομή απαραίτητων αγαθών (τρόφιμα μακράς διάρκειας,είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, βιβλία κ.α.) σε συνανθρώπους μας που τα έχουνε ανάγκη....

Κατόπιν επαφών λοιπόν με επαγγελματίες του χωριού, τοποθετήθηκαν σε κεντρικά και περιφερειακά καταστήματα, ειδικά κουτιά-καλάθια αγάπης, όπου θα μπορούν όσοι το επιθυμούν να συνδράμουν την αξιόλογη και φιλανθρωπική αυτή κίνηση.
Όπως τονίζουν τα μέλη της ομάδας "σε κανέναν μας δεν περισσεύουν, αλλά θα μπορούσαμε έστω ένα πακέτο μακαρόνια, ένα κουτί γάλα, ή κάποιο ρούχο ή παιχνίδι ή βιβλίο που τό'χουμε στο ράφι, να το προσφέρουμε σε κάποιους συνανθρώπους μας, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα".


Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν, θα μπορούν να τοποθετούν και να καταθέτουν την αγάπη τους στα ειδικά κουτιά που βρίσκονται στα Παντοπωλεία:

 Άννα Δ. Βέσκου
Δήμητρα Πουσίνη
Κούλα Πουσίνη
Χρήστος Τασιόλας
Γιάννης Χατζής
Δήμητρα Χατζή

Ευχή όλων, τα επερχόμενα Χριστούγεννα να ανθίσει το χαμόγελο και η φάτνη του Θείου βρέφους να ζεστάνει τις καρδιές όλων.

Διαδικτυακός τόπος της ομάδας:


Τηλέφωνα επικοινωνίας μελών της ομάδας:
6932 964 859 - 6997 028 359 - 6972 311 930 - 6946 435 881

ΑΝΝΑ Δ. ΒΕΣΚΟΥ Παντοπωλείο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ Παντοπωλείο

ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗ Παντοπωλείο


ΚΟΥΛΑ  ΠΟΥΣΙΝΗ Παντοπωλείο


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΙΟΛΑΣ Σούπερ μάρκετ


ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥΣΙΝΗ Παντοπωλείο

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...