Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑΡΑΝΔΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Ο Ιμπραϊμοβιτς σκότωσε τάρανδο 250 κιλών με μια σφαίρα - Σάλος στη Σουηδία [εικόνα]
Τις ολιγοήμερες διακοπές του στην αγαπημένη του πατρίδα αποφάσισε να απολαύσει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και βγήκε για το αγαπημένο του χόμπι. 
Το κυνήγι αποτελεί την ευχάριστη απόδραση για τον Σουηδό σούπερ σταρ μόνο που αυτή τη φορά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη Σουηδία. Αιτία, ένας τάρανδος 250 κιλών!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sport Expressen», ο Ιμπραϊμοβιτς σκότωσε έναν τάρανδο βάρους 250 κιλών με μια σφαίρα, βγάζοντας μάλιστα την είδηση στο πρωτοσέλιδο. Το κυνήγι αυτή την περίοδο είναι νόμιμο στη χώρα και υπολογίζεται ότι περίπου 300,000 άνθρωποι βγαίνουν στα δάση κάθε χρόνο.
 Ωστόσο οι αντιδράσεις από τη μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Σουηδίας ήταν έντονες, κάτι που σύμφωνα με τον διευθυντή της εφημερίδας οφείλεται στην αναγνωρισιμότητα του Ιμπραϊμοβιτς αφού ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έκανε κάτι παράνομο.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...