Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ


Σύγκλιση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) και Ημερίδα για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα και τον αποχιονισμό

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων που συμμετέχουν στον τοπικό μηχανισμό πολιτικής προστασίας και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να παραβρεθούν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) και Ημερίδα με θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα και τον αποχιονισμό. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου  2014 και ώρα 11.30μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος) στην Έδεσσα. 

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει συνοπτικά εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη για τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και των αρμόδιων στελεχών της δημόσιας διοίκησης για την πρόληψη και κατάλληλη διαχείριση των πλημμυρικών φαινομένων. Επίσης, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων θα παρουσιάσουν το Σχέδιο αποχιονισμού για την περίοδο 2014-15.


Οι φορείς με αρμοδιότητα στην κατασκευή, συντήρηση, αστυνόμευση και καθαρισμό υδατορεμάτων ευθύνης τους που προσκαλούνται να συμμετέχουν στην συνάντηση, παρακαλούνται να προετοιμαστούν για την πραγματοποίηση μίας συζήτησης ανταλλαγής εμπειριών και εντοπισμού ζητημάτων για διευθέτηση, καθώς και κρίσιμων σημείων (περιπτώσεις διαφορετικών ερμηνειών επί αρμοδιοτήτων ρεμάτων, καταγραφή επικίνδυνων σημείων στα υδατορέματα, ιρλανδικές διαβάσεις, κ.λπ.). 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...