Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΙ" SLAYER ΕΣΩΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ

Και οι «σκληροί» έχουν ψυχή: Πως οι... Slayer έσωσαν ένα αδέσποτο γατάκι από σίγουρο θάνατο [εικόνα]
Ο Κέρι Κινγκ είναι κιθαρίστας και ηγετική μορφή στο thrash metal συγκρότημα Slayer, το οποίο αρκετοί θεωρούν ως ένα από τα πιο ακραία γκρουπ στην ιστορία της σκληρής μουσικής.
Με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, στίχους πότε σατανιστικούς και πότε απλά... αιματηρούς, οι Slayer έχουν διαγράψει τη δική τους ακραία πορεία εδώ και τριάντα χρόνια, ενώ, ο Κέρι Κινγκ πάντα φρόντιζε να ντύνεται και να συμπεριφέρεται αναλόγως.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, πίσω από τα καρφιά, τις αλυσίδες και τα τατουάζ κρύβεται ένα συγκινητικός ζωόφιλος, καθώς, ο κιθαρίστας των Slayer μόλις αντίκρισε ένα αδέσποτο γατάκι κάπου στην Ιντιανάπολη το πήρε μαζί του στο βαν του συγκροτήματος για να το σώσει από τσουχτερό κρύο.
Μάλιστα, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι το γατάκι... παρακολούθησε από ζεστό σημεί το ακραίο σόου των θρύλων του metal και ήδη έχει βρει ένα νέο σπίτι.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...