Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Το Ποτάμι στην Πέλλα
Στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα θα βρεθεί στις 30 Ιουλίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο των εξορμήσεων που σχεδιάζει το Ποτάμι για τους καλοκαιρινούς μήνες. Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι να Ακούσει το Ποτάμι τους ανθρώπους της περιφέρειας που ξεχωρίζουν ο καθένας στον τομέα του.
Συγκεκριμένα, ο Επικεφαλής του Ποταμιού θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης στα Γιαννιτσά καινοτόμες μονάδες παραγωγής-επεξεργασίας ντόπιων προϊόντων. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συζητήσει με κερασοπαραγωγούς σε  χωριό του ορεινού όγκου της Έδεσσας, θέματα που αφορούν τον ποιοτικό έλεγχο και την πιστοποίηση ποικιλιών με τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Λίγο πριν θα επισκεφθεί τους καταρράκτες της πόλης, όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και θα συζητήσει με φίλους και εθελοντές.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
9.00: Άφιξη στα Γιαννιτσά
9:15 - 10:00: Επίσκεψη στη μονάδα Π. Παυλίδης ΑΒΕΕ - συζήτηση με τη διοίκηση και υπαλλήλους γραφείων
10:00 - 11:00: Συζήτηση με τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος αλλά και την ώρα της παραγωγής. Επίσκεψη στους χώρους παραγωγής
11.15 – 13.00: Επίσκεψη στον πεζόδρομο-αγορά των Γιαννιτσών
13:15 - 14:00: Επίσκεψη στη μονάδα ΜΑΚΑΛ - συνομιλία με το προσωπικό και τη διοίκηση
15.30: Άφιξη στην Έδεσσα και επίσκεψη στο κέντρο πρόληψης Ν. Πέλλας
16.00: Επίσκεψη στους Καταρράκτες-συνέντευξη στα τοπικά μέσα και συζήτηση με φίλους και εθελοντές.
17.00 - 18.00: Επίσκεψη σε συνεταιριστικές εγκαταστάσεις της περιοχής της Σκύδρας.
19.00:  Άφιξη στα Βρυττά-εκδήλωση κερασοπαραγωγών για θέματα που αφορούν στον ποιοτικό έλεγχο και στην πιστοποίηση ποικιλιών. 
19.15: Εισήγηση Δ. Κουρέτα από το Παν/μιο Θεσσαλίας και ερωτήσεις από το κοινό.

20.00: Ομιλία Σταύρου Θεοδωράκη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ - ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ



Εκπαίδευση μελισσοκόμων με την καθοδήγηση των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Στην εκπαίδευση μελισσοκόμων που διεξήχθη στο Κέντρο Σκύδρας του ΕΛΓΟ Δήμητρα, στο Μαυροβούνι, από 21 έως 23 Ιουλίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

     Ο κ. Θεοδωρίδης παραβρέθηκε  στην εκπαίδευση και, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ανάπτυξη της μελισσοκομίας για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας της Π.Ε. Πέλλας. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «αποτελεί ένα συμπληρωματικό εισόδημα για τους ερασιτέχνες μελισσοκόμους αλλά και ένα πλήρες εισόδημα για τους επαγγελματίες. Κύριο μέλημα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι ο στοχευμένος εμπλουτισμός με επιπλέον ενδημικά  φυτά (μελισσοκομικά) που θα μειώσουν τις μετακινήσεις των μελισσοκόμων και θα επιφέρουν παραγωγή εξαιρετικών μελισσοκομικών προϊόντων με την καθοδήγηση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας». 

     Οι ενδιαφερόμενοι (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) μελισσοκόμοι ήτοι, γύρω στα 70 άτομα, εκπαιδεύτηκαν στη βασιλοτροφία, στις μεθόδους παραγωγής βασιλικού πολτού και προϊόντων κυψέλης καθώς επίσης στην παραγωγή λοιπών, σύνθετων προϊόντων κυψέλης όπως καλλυντικά, προϊόντα διατροφής κ.ά.

     Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης 1.3 Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με φορέα υλοποίησης τον ΕΛΓΟ Δήμητρα Κέντρο Σκύδρας και φορέα ελέγχου τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της  Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Οι εκπαιδευτές ήταν ο κύριος Γ. Γκώρας  και η κυρία Χ. Τανανάκη, Επίκουροι Καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ 5ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ARIDAIA NEWS"



Κυκλοφορεί από χθες Τετάρτη και ήδη διανέμεται σήμερα στους Προμάχους το 5ο τεύχος της σύγχρονης εφημερίδας Aridaia news.
Πλούσια θεματολογία με πολιτικές τοπικές ειδήσεις, δηκτικά άρθρα για τα κακώς κείμενα, κοινωνικά-πολιτιστικά θέματα και φυσικά πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ για τις ομάδες του νομού.
Η εφημερίδα μάλιστα σήμερα, φιλοξενεί και άρθρο των "Π.Ν."  σε ολοσέλιδη παρουσίαση.
Έχει πλέον καθιερωθεί από την αρχή του εγχειρήματος και έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της εβδομαδιαίας ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού της περιοχής μας.
Μάλιστα είναι τέτοια η ζήτηση της εφημερίδας, που όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος Σταύρος Βαφειάδης, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν και σε δεύτερη επανεκτύπωσή της, αφού ο αρχικός όγκος των φύλλων, εξαντλήθηκε από τις πρώτες ώρες της έκδοσης.
Η εφημερίδα βρίσκεται σε κεντρικά μαγαζιά των Προμάχων, στο "Πράσινο περίπτερο"  και διανέμεται δωρεάν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10.000 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΠΕΚΟ


«Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ»

Ξεκινά στις 24-07-2014 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ.

Το  Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο του Θεματικού Άξονα 3, Άξονες Προτεραιότητας 7 και 8 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 – 2013.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) και την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στο ΚΠΑ2, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η έδρα της επιχείρησης επιλέγοντας από τη σχετική στήλη.



Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Επίσης δικαιούχοι είναι και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ) που έχουν ιδρυθεί στα πλαίσια των δράσεων ΤοπΣΑ ή ΤοπΕΚΟ κι επιθυμούν να προσλάβουν με το πρόγραμμα  μέλη τους ως εργαζόμενους.

Οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση που θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr.



Στο πρόγραμμα εντάσσονται οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία της αίτησης (ημερολογιακά) για υπαγωγή στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας.



Ωφελούμενοι είναι οι άνεργοι που:

Ø  Διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ κατά την υπόδειξή τους από το αρμόδιο ΚΠΑ 2 και μέχρι την πρόσληψή τους ή βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, όταν πρόκειται για τους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ, που θα προκύπτει από το ειδικό μητρώο της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2) για τις ανάγκες του προγράμματος.

Ø  Έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.

Ø  Είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή είναι ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

Ø  Έχουν ωφεληθεί των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας – ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ» και διαθέτουν βεβαίωση συμμετοχής σε πρόγραμμα ΤοπΣΑ και ΤοπΕΚΟ από την αρμόδια Αναπτυξιακή Σύμπραξη (ΑΣ).



Η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης για τους ωφελούμενους ανέργους (μισθωτοί και ημερομίσθιοι) κάτω των 25 ετών ανέρχεται στο ποσό των 15 € την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών το μήνα (ημέρες ασφάλισης).

Η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης για τους ωφελούμενους ανέργους ηλικίας (μισθωτοί και ημερομίσθιοι) άνω των 25 ετών ανέρχεται στο ποσό των 18 € την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών το μήνα (ημέρες ασφάλισης).

Το ποσό επιχορήγησης καλύπτει τμήμα  του μισθολογικού  κόστους.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες.

Η ενίσχυση που θα λάβει μια επιχείρηση χορηγείται βάσει του Κανονισμού 1407/2013 της Επιτροπής για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis) και δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών. Σημειώνεται ότι στον έλεγχο της σώρευσης αθροίζονται και οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας που έχουν λάβει οι συνδεδεμένες με την αιτούσα επιχειρήσεις.



Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ στην διεύθυνση www.oaed.gr όπου επίσης περιγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και λοιποί όροι του προγράμματος.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη καλεί τις επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ή να ενημερωθούν σχετικά, να επικοινωνήσουν με το



ΚΕΚ EDISINET, Μπάφρας 14, Γιαννιτσά, Τηλ. 23820 83740/21002

  



Φορείς Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΣΕΠΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΔΙΚΤΥΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ E.DIS.I.NET A.E.E.

TΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.»



Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
site:http://www.sepa-pella.gr/
email:sepa-pella@hotmail.gr

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-ΟΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ


ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΕΚΠ-Α)
ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αλμωπίας, Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠ-Α) ανακοινώνει ότι, οι παρακάτω Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αλμωπίας:
1. Α΄ Αριδαίας              Κωδικός Δομής : 21521
2. Β΄ Αριδαίας              Κωδικός Δομής : 21526
3. Ίδας                          Κωδικός Δομής :  21497
4. Λουτρακίου              Κωδικός Δομής:   21518
5. Σωσάνδρας               Κωδικός Δομής:   38486
6. Προμάχων                Κωδικός  Δομής:   21506
7. Ξιφιανής                   Κωδικός Δομής:    21510
            επιλέχθηκαν στη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.
Οι μητέρες των νηπίων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην παραπάνω δράση, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες, έντυπα αιτήσεων και υποστήριξη για τη συμπλήρωσή τους, στα γραφεία των παιδικών Σταθμών Δήμου Αλμωπίας, από τις 25-07-2014 έως και τις 31-07-2014 και ώρες: 08.00΄π.μ. έως τη 12.00΄μ και 01.00΄μ.μ.  μέχρι 03.00΄μ.μ.
Κατευθύνσεις σχετικά με την υποβολή των Αιτήσεων, έντυπα Αιτήσεων, Δικαιολογητικά και άλλες πληροφορίες για την ένταξή τους στην παραπάνω δράση στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α    (www.eetaa.gr και www.eetaa.1.gr/index1.html)
Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα μπορεί να υποβάλλεται το χρονικό διάστημα από τις 25/07/2014 έως τις 04/08/2014 και ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (COURIER) σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο  Γραφείο  της Ε.Ε.Τ.Α.Α  Κεντρ. Μακεδονίας  Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος -54626,Θεσσαλονικη.  
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 04/08/2014 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή Εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).
Όσες μητέρες επιλεγούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα απαλλάσσονται από την καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς.
Από την παραπάνω δράση εξαιρούνται, οι μητέρες τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι Δημοσίου,   Ν.Π.Δ.Δ καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α΄ και β΄ βαθμού).

Για το ΚΕ.Κ.Π.Α
                                                                Ο Αντιπρόεδρος


                                                              Σπρίτος   Χρήστος

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Ο κύκλος της ζωής και μια έντονη ανησυχία
Ζόρικη παραμένει η κατάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι αεροπορικές εταιρείες να κινδυνεύουν να μη βρίσκουν σε λίγο καιρό ούτε μισό ασφαλές τετραγωνικό στον ουρανό για να πετάξουν τα αεροπλάνα τους.

Σύμφωνα με πολυετείς ενδελεχείς μελέτες δεκάδων πανεπιστημίων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και πολυεθνικών οργανισμών, το φαινόμενο που προκαλεί τους επικίνδυνους αεροδιαδρόμους ονομάζεται “πόλεμος”.

“Πόλεμος” είναι όταν κάποιοι κακομοίρηδες αγοράζουν όπλα από κάποιους πάρα πολύ πλούσιους με σκοπό να σκοτώσουν άλλους κακομοίρηδες. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις όπου ο πόλεμος ξεκινά από τους ίδιους τους πάρα πολύ πλούσιους, οπότε σε τούτη την περίπτωση όλοι ξέρουμε ότι αυτοί έχουν πάντα δίκιο.

Ο “πόλεμος” ευθύνεται για την πτώση ενός αεροσκάφους με 300 επιβάτες στην Ουκρανία. Ο πόλεμος ευθύνεται και για τη γενοκτονία στη Γάζα. Γενικότερα, ο πόλεμος ευθύνεται για τα περισσότερα άσχημα πράγματα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Το κακό είναι ότι ένα κάρο κόσμος που ζητά να σταματήσει ο “πόλεμος” δεν καταλαβαίνει πως ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι να εκφράσεις με σθένος την “έντονη ανησυχία” σου.

Ακολουθώντας τα χνάρια των μεγάλων ηγετών της σύγχρονης δύσης, θα έπρεπε ήδη να έχουμε κατανοήσει ότι η θετική ενέργεια και το φενγκ σούι είναι ικανά να κουνήσουν βουνά, να φέρουν τη βροχή, να δώσουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, και -φυσικά- να σταματήσουν τον πόλεμο.

Αν σταματήσουμε τον πόλεμο δεν θα πέφτουν πλέον τα αεροπλάνα, δεν θα σκοτώνονται άνθρωποι που πετούν με τα αεροπλάνα, και τα παιδιά θα πεθαίνουν στα βαθιά τους γεράματα κι όχι έξι-εφτά χρονών από τυφλές μπόμπες.

Μια άλλη λύση θα ήταν να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της ανταγωνιστικής Κίνας, να απαγορεύσουμε την κίνηση των φτωχών πολιτών από χώρα σε χώρα και να αποκλείσουμε κάθε τρόπο ενημέρωσης. Οι πλούσιοι, ως γνωστόν, εχουν πολλά λεφτά και σε λίγο καιρό θα μπορούν να ταξιδεύουν με σκάφη που πετούν σε τροχιά γύρω από τη γη, ενώ τα παιδιά τους θα βρίσκονται πάντοτε μία βδομάδα μακριά από κάθε σημείο που πέφτουν μπόμπες.

Με τον τρόπο αυτό όσοι μπαίνουν στα αεροπλάνα δεν θα κινδυνεύουν πλέον από τις ρουκέτες, ενώ οι φτωχοί θα συνεχίσουν να αγοράζουν όπλα από τους πάρα πολύ πλούσιους για να σφάζονται μεταξύ τους ή για να κάνουν τους ζωντανούς στόχους για διάφορους τρελούς, οι οποίοι δε λένε να καταλάβουν το πραγματικό νόημα της “έντονης ανησυχίας”.

Το κακό όμως σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως τα όπλα τα πουλάνε τα ίδια τα πάρα πολύ πλούσια κράτη· οπότε ο πόλεμος είναι τελικά καλό πράγμα, γιατί οι κάτοικοι των πλούσιων αυτών κρατών θα βγάζουν αρκετά λεφτά για να αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια σε συμβατικά αεροπλάνα που θα πέφτουν, και οι φίλοι τους θα κάνουν δωρεές για τα φτωχά ορφανά παιδιά που γλίτωσαν το θάνατο στις Γάζες της υφηλίου με ένα κομμένο πόδι ή χέρι.

Κάποιοι όλο αυτό το λένε βαρβαρότητα· άλλοι κύκλο της ζωής. Με έντονη, όμως, ανησυχία.


Πολύφημος




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com/

ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε/Ν


ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ "ΧΑΛΚΙΝΗ" ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΤΗΣ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Δεν την εμπόδισε η βροχή και η χαμηλή για τα δεδομένα της εποχής θερμοκρασία. Δεν την …αποπροσανατόλισε το γεγονός ότι ξεκίνησε τον αγώνα της νευρικά και με χαμηλές βολές. Η Ηλιάνα Κοροσίδου φέρθηκε σαν μεγάλη αθλήτρια και σαν τέτοια δεν δυσκολεύτηκε να «καθαρίσει» το χάλκινο μετάλλιο στην έκτη και τελευταία της βολή, στον τελικό της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν του Γιουτζίν.
 Η αθλήτρια του Αίολου Μακεδονίας με βολή στα 63,67 μ. κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής ομάδας στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και το όγδοο στην ιστορία της διοργάνωσης. Η πέμπτη πριν από δύο χρόνια στον τελικό της Βαρκελώνης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, που την ήθελαν υποψήφια για την κατάκτηση ενός μετάλλιο. Το επίπεδο του τελικού ήταν αρκετά υψηλό με τα δύο ακλόνητα φαβορί, να μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις με την Αλόνα Σαμότινα (Ουκρανία) να πετυχαίνει 66,05 μ. στην πέμπτη της βολή και την Ρέκα Γκιουράτς 64,68 μ. στην πρώτη.
Η Κοροσίδου ξεκίνησε αρκετά χαμηλά τον αγώνα της με 56,28 μ., όμως, καθώς προχωρούσε ο αγώνας έβρισκε τον ρυθμό της. Η 18χρονη με την εμφάνιση της στο Γιουτζίν ολοκλήρωσε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ με 65,34 μέτρα. Η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον πατέρα της Κώστα Κοροσίδη, αναμένεται να είναι πρωταγωνίστρια του αγωνίσματος για πολλά χρόνια.
  Αναλυτικά οι βολές τις ελληνίδας:
56,28 μ., 61,09μ., 62,33 μ., 62,17 μ., 61,57 μ., 63,67 μέτρα.
 Η Γαλλίδα Αουντρέι Σιοφανί (63,30 μ.) θα θυμάται για χρόνια πως η Κοροσίδου την πέταξε από το βάθρο στην έκτη βολή, ενώ η Νορβηγίδα Μπεατρις Λανό, που στον προκριματικό έκανε εθνικό ρεκόρ κατέλαβε την πέμπτη θέση (63,23 μ.).
Η τελευταία φορά που η Ελλάδα κατέκτησε μετάλλιο στη διοργάνωση ήταν το 2008 με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου, που επίσης ήταν τρίτες.
Τα ελληνικά μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης
1ος Περικλής Ιακωβάκης (400 μ. εμπ.) 49.82- 1998 Ανσί
2ος Λάμπρος Παπακώστας (ύψος) 2,25 μ. – 1988 Σάντμπουρι
2ος Σάββας Σαριτσόγλου (σφυροβολία) 70,32 μ.- 1990 Πλόντβιντ
3ος Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.) 13.39 – 2006 Πεκίνο
3ος Κώστας Γκατσιούδης (ακοντισμός) 75,92 μ. – 1992 Σεούλ
3η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) – 2008 Μπίντγκοζ
3η Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) – 2008 Μπίντγκοζ
3η Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία) 63,67 μ.– 2014 Γιουτζίν




Submitted by Eleftheria Kechagia 


"ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ" ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ.

«Αλάνθαστη γκιλοτίνα» προτείνει αντί ενέσεων Αμερικανός δικαστής

Αμερικανός δικαστής προτείνει-αφού οι ΗΠΑ-επιμένουν στη θανατική ποινή,- να εγκαταλείψουν τις ενέσεις και τα κοκτέιλ και να επιστρέψουν σε πιο πρωτόγονες και αλάνθαστες μεθόδους, όπως η γκιλοτίνα και το εκτελεστικό απόσπασμα.

   «Η εκτέλεση είναι μία ωμή, άγρια διαδικασία. Εάν όμως η αμερικανική κοινωνία επιμένει στη θανατική ποινή, οφείλει να σταματήσει να προσποιείται, να ξεχάσει τη θανατηφόρα ένεση και να επιστρέψει σε άλλες πιο πρωτόγονες – και αλάνθαστες - μεθόδους, όπως είναι η γκιλοτίνα ή το εκτελεστικό απόσπασμα», είπε ο Άλεξ Κοζίνσκι, ένας από τους πιο διαπρεπείς δικαστές των ΗΠΑ-και γνωστός για τις αιρετικές απόψεις του. 

  Σύμφωνα με την Ουάσιγκτον Πόστ, ο δικαστής δεν είναι ενάντια στη θανατική ποινή, ώστε να υποθέσει κάποιος ότι ειρωνεύεται. Είχε όμως ανέκαθεν αντιρρήσεις για τον τρόπο που γίνονται οι εκτελέσεις.

   Ο Κοζίνσκι οργίστηκε από απόφαση να μην αναβληθεί η εκτέλεση θανατοποινίτη, ο οποίος ζήτησε αναστολή στηριζόμενος σε «παραθυράκι» του νόμου στην Αριζόνα. 

  Με αφορμή την υπόθεση αυτή ο δικαστής περιέγραψε την τακτική των εκτελέσεων ως «συγκάλυψη της βαρβαρότητας προκειμένου να δείχνουν ήρεμες και γαλήνιες», επιμένοντας ότι ανθρώπινη θανατική ποινή δεν υπάρχει.

 «Η γκιλοτίνα είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος εκτέλεσης, αλλά αντιβαίνει στα εθνικά μας ήθη. Ομοίως και η ηλεκτρική καρέκλα, ο απαγχονισμός και ο θάλαμος αερίων. Νομίζω ότι ο πιο αποτελεσματικός είναι το εκτελεστικό απόσπασμα. Και υπάρχουν πολλοί που μπορούν να τραβήξουν τη σκανδάλη και να εκπαιδευτούν να το κάνουν σωστά», είπε.




 Πηγή: www.lifo.gr

ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ

Ετσι είναι η ζωή στη Γάζα: Μια αιματηρή καθημερινότητα αποτυπωμένη σε τέσσερα λε
Ενα βίντεο -ντοκουμέντο που τράβηξαν δύο δημοσιογράφοι απεικονίζει με συγκλονιστικό τρόπο το πως είναι η καθημερινότητα των κατοίκων της Γάζας και τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν στην περιοχή.

Οι Μοχάμεντ Αλ -Μασαράουι και Αχμέντ αλ -Σιγιάχ βρέθηκαν στην περιοχή Σετζάγια της βομβαρδισμένης Γάζας την περασμένη Δευτέρα και κατέγραψαν τα όσα συμβαίνουν.

Οι βόμβες πέφτουν βροχή, μικρά παιδιά ουρλιάζουν και ολόκληρες οικογένειες τρέχουν ψάχνοντας ένα μέρος για να προστατευθούν.

Στο βίντεο που δημοσιεύει ο Independent ο Μοχάμεντ και ο Αχμέντ τρέχουν να σωθούν μαζί με τους Παλαιστίνιους φωνάζουν και παρακολουθούν τα ασθενοφόρα να ορμούν στους δρόμους της πόλης για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Στη συνέχεια βρίσκουν ένα μέρος να κρυφτούν και το πλάνο καλύπτεται από το απόλυτο σκοτάδι καταγράφοντας μόνο τους ήχους του πολέμου και της αγωνίας.







ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΗΡΑΣΙΑΣ

Απόλυτη ξηρασία στην Καλιφόρνια -Συνεργεία βάφουν το γρασίδι πράσινο [βίντεο]

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Καλιφόρνια γνωρίζει μια τρομακτική ξηρασία. Το επίπεδο των λιμνών βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο, ο αγροτικός κόσμος στενάζει και ο πόλεμος του νερού μαίνεται. Κι όλα αυτά γιατί δεν χιόνισε στο όρος Σιέρα Νεβάδα.

Τα γκαζόν των αμερικανών ξηραίνονται και αυτό δεν είναι καλό νέο για ένα έθνος που έχει μανία με τα καταπράσινα γρασίδια, απόδειξη πλούτου και καλοζωίας. Το νερό είναι λιγοστό και οι εμμονές αρχίζουν.
Πολλές μικρές επιχειρήσεις της Καλιφόρνια βρήκαν τη λύση στο πρόβλημα: Να βάφουν το γκαζόν πράσινο. Ετσι το χόρτο ξαναβρίσκει το φυσικό του χρώμα, επιτρέποντας εξοικονόμηση νερού και σώζοντας βέβαια την αξιοπρέπεια του ιδιοκτήτη.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει ακριβώς πώς γίνεται η επιχείρηση βάψιμο.
Αν και εξοικονομεί νερό ωστόσο αυτή η τεχνική δημιούργησε αναστάτωση για τους τοξικούς κινδύνους που εμπεριέχει. Χρησιμοποιείται ήδη στα στάδια ποδοσφαίρου και γκολφ και οι κατασκευαστές του από την εταιρεία  Grass is Greener Lawn Painting βεβαιώνουν ότι το χρώμα είναι «φυσικό». Ομως, τα συστατικά του χρώματος παραμένουν άγνωστα και μυστικά.

Το ίδιο χρώμα χρησιμοποιήθηκε κατά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Εκεί είδαμε όμως ότι ο τεχνικός που έβαφε το γκαζόν φορούσε ειδική στολή προστασίας και μάσκα κατά την εφαρμογή. Οι Καλιφορνέζοι δείχνουν προς το παρόν να αψηφούν αυτούς τους ενδεχόμενους κινδύνους και βάφουν ανελλιπώς το γρασίδι τους.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ


Του Μάνου Χατζηγιάννη
Με την χθεσινή ενθρόνιση του Μητροπολίτη Φωκίδος έκλεισε το τετραήμερο των πανηγυρικών εκδηλώσεων σε Καρδίτσα, Ιωάννινα, Ελασσόνα και Άμφισσα για την ενθρόνιση των νέων Μητροπολιτών. Το θλιβερό συμπέρασμα όμως είναι πως σε εποχές ισχνών αγελάδων για τον τόπο σπαταλήθηκαν πάλι ένα σωρό χρήματα για "άρτον και θεάματα"....
Γιατί ακριβώς αυτό συνέβη...Σαν άλλες ρωμαΪκές αρένες οι 4 πόλεις στοίβαξαν τον κόσμο στις άκρες για να περάσει η κουστωδία που προσέφερε το θέαμα. 
Τα ποσά που ακούστηκαν σε κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις είναι άκρως προκλητικά ιδίως αν αναλογιστεί κανείς την ανεργία σε αυτές τις πόλεις. 
Το "Αγιορείτικο βήμα" θυμίζει πως: 
-Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου άνω του 70% των νέων ανθρώπων δεν έχει δουλειά
-Στο 40% κυμαίνεται το ποσοστό ανεργίας στον νομό Καρδίτσας
-2000 είναι οι καταγεγραμμένοι άνεργοι στον Δήμο Ελασσόνας 
- Στο 30% η ανεργία στη Φωκίδα
Και δυστυχώς το χειρότερο είναι πως αυτές οι δαπανηρές ενθρονίσεις έχουν γίνει...μόδα! Πριν από μερικούς μήνες τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν στην ενθρόνιση στην Κατερίνη του Μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιου. Τότε γράφτηκαν πολλά όπως περί 20.000 ευρώ μόνο για την υποδοχή, τραπεζώματα, ξενοδοχεία για 500 άτομα κλπ. Κι αυτά σε έναν νομό που η ανεργία ξεπερνά το 38%!
Είναι λοιπόν τραγελαφικό να μετατρέπεται κάθε τρεις και λίγο μια τελετή ενθρόνισης σε...εμποροπανήγυρη με γηπεδικού επιπέδου εκδηλώσεις και άσκοπες δαπάνες και κατά συνέπεια η διοικούσα Εκκλησία πρέπει να λάβει τα μέτρα της αν θέλει να διατηρήσει την έξωθεν καλή μαρτυρία που με κόπο έχει οικοδομήσει με το κοινωνικό της έργο.


ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ


Κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ενόψη της επερχόμενης προετοιμασίας για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πασχάλη Τούμπη, τον Γιάννη Χατζή, τον Βασίλη Δήμπαλα, τον Παύλο Γιουρούκη, τον Αλέξη Νάνο και τον Δημήτρη Μασλάρη έχει θέσει φιλόδοξους στόχους και ήδη έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με πολλούς υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Η συμφωνία που έκανε "μπαμ", με τον προπονητή Βασίλη Σαμαρά, είναι μόνο η αρχή, αφού ακούγονται πολλά ονόματα προς ενσωμάτωσή τους στο δυναμικό του συλλόγου.

Στο τραπέζι,  εκτός από τρεις νέους ποδοσφαιριστές-ταλέντα, που θα φέρει μαζί του ο νέος προπονητής, έχουν τεθεί τα ονόματα του .εμπειρου Νίκου Νάνου από τη Μαύρη θύελλα Λυκοστόμου, και του επιθετικού Ματθαίου Μάρκου  από τον Ηρακλή Γαρεφείου, που όμως παρουσιάζεται στον Ελληνικό στρατό για να εκπληρώσει την θητεία του.

Αξιόλογη είναι και η επιστροφή στις τάξεις του συλλόγου και του έμπειρου μέσου Γιώργου Σέλκου(Μπέιλι), ο οποίος τελειώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα, θα βοηθήσει με την μαχητικότητά του, την ομάδα από την οποία γαλουχήθηκε και αναδείχτηκε σε μια από τις πιο αξιοπρεπείς μορφές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αλμωπίας.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η επιστροφή του τερματοφύλακα Χρήστου Σέλκου(Τσόλη), ο οποίος αγωνιζόταν στον Όλυμπο Αψάλου, και αναμένεται να "σφραγίσει" την πόρτα προς τα δίχτυα της ομάδας.

Νεανική ένεση στην ομάδα θα δώσουν και οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Στέφανος Μεσκίνης, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αριδαίας και ο Γιάννης Μούγιος από τον Μ.Αλέξανδρο Όρμας, ενώ θα μεταπηδήσουν στην μεγάλη ομάδα από την ακαδημία του συλλόγου δυο νέα ταλέντα, ο Χρήστος Καραπάνος και ο Σταύρος Τούμπης.

Γρίφος παραμένει η στάση του Γιώργου Νάνου(Μπάμπη), ο οποίος έχει πολλές προτάσεις από πολλούς συλλόγους και τις οποίες, ο δεινός σκόρερ συζητάει, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Πάντως στον σύλλογο επικρατεί ανυπομονησία, για να ξεκινήσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, η οποία έχει οριστεί για τις 6 Αυγούστου, όπως μας πληροφόρησε ο γ.γ. της ομάδας Βασίλης Δήμπαλας, ενώ αυτές τις ημέρες γίνονται οι επαφές των διοικούντων με τους χορηγούς, και με τα εξειδικευμένα καταστήματα για την αγορά των απαραίτητων υλικών, για μια άψογη προετοιμασία.

Τέλος να τονίσουμε τον οργασμό εργασιών, που εκτελούνται στην περιοχή Μπιτσκία για το επερχόμενο "3ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ", στην επιτυχία του οποίου ποντάρουν όλοι.
Ήδη κυκλοφορούν τα απαραίτητα μπλουζάκια της εκδήλωσης και οι παραγγελίες κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ οι κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, έχουν σχεδόν εξαντληθεί.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...