Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

lefta4

Πληρώθηκε μόλις (μετά από μεγάλο αγώνα) η δεύτερη δόση της ενιαίας ενίσχυσης.
 Δείτε αν λαμβάνετε την ενιαία ενίσχυση από εδώ:
http://www.opekepe.gr/sdip.asp




ΠΗΓΗ...http://agrotes.eu/

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 
                                        ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Α  και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας με μεγάλη του χαρά ενημερώνει  όλους τους πολίτες ότι στα πλαίσια της καμπάνιας XXSmile "Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα” διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες την παραμονή των Χριστουγέννων Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.
Στις  12:00π.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα ξεκινήσει ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, στο οποίο θα μας διασκεδάσει μία ομάδα που περιλαμβάνει Ξυλοπόδαρο, Ξωτικό και Νεραΐδα, για να δώσουν χαρά και κέφι, μεταδίδοντας ένα μήνυμα  αισιοδοξίας και αγάπης, με μουσική, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.
Στη συνέχεια ο Σ.Φ.Μ.Α. «ΑΡΙΩΝ» θα πει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης ξεκινώντας στις 16:00μ.μ. από το Δημαρχείο.
Καταλήγοντας θα έχουμε τη γιορτινή βραδιά «Λευκή Νύχτα» με τη συμμετοχή της Δημοτικής μπάντας με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης καθώς επίσης και τη συνέχιση της λειτουργίας όσων καταστημάτων το επιθυμούν έως και τις 11:00μ.μ.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ



ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ
                                                                                                                Πρόμαχοι, 23-12-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' και Γ' τάξης του Γυμνασίου Προμάχων στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 22 Δεκεμβρίου 2014, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνοδευόμενοι από τον Σχολικό Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου κ. Ζήση Αγγελίδη. Τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχτηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Γεώργιος Καρατάσιος, τονίζοντας ότι το Γυμνάσιο Προμάχων είναι το πρώτο σχολείο που επισκέπτεται τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Τόσο ο κ. Αγγελίδης όσο και ο κ. Καρατάσιος επικρότησαν τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο Γυμνάσιο Προμάχων και συνεχάρησαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελείται, καθώς και για την πρόσφατη βράβευση του ηλεκτρονικού περιοδικού του σχολείου.  Ο κ. Καρατάσιος, αναπτύσσοντας διάλογο με τους μαθητές μεταξύ άλλων τους σύστησε να είναι προσεκτικοί στη χρήση του διαδικτύου αποφεύγοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν και τους ευχήθηκε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Γυμνασίου Προμάχων πρόσφερε εκ μέρους όλου του σχολείου στον Περιφερειακό Διευθυντή ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της περιοχής  και ανταπέδωσε τις ευχές.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στους χώρους των γραφείων και ενημερώθηκαν από διοικητικά στελέχη για τον επιτελικό ρόλο και τις αρμοδιότητες της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Στη διδακτική αυτή επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές συνοδεύονταν από τους καθηγητές του σχολείου κ.κ. Μαζγαλτζίδου Ελένη, Πούτη Ιωάννη και Ζαγγελίδου Αθηνά.





ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ



Σωματεία και πολίτες ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Τον κ. Θεοδωρίδη επισκέφθηκαν η Εθελοντική Ομάδα Ριζαρίου «Αγάπη για το χωριό» και το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών «Ο Άγιος Χριστόφορος»


Σωματεία και πολίτες επισκέφθηκαν σήμερα, 23/12, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη στο γραφείο του στο Διοικητήριο ενόψει των Χριστουγέννων.

Αρχικά, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε την Εθελοντική Ομάδα Ριζαρίου «Αγάπη για το χωριό». Ο Πρόεδρος κ. Σαμαρτζίδης Χαράλαμπος, η Αντιπρόεδρος κα. Βασιλειάδου Φωτεινή και η Ταμίας κα. Κελεσίδου Τάτιανη που εκπροσώπησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης ευχήθηκαν στον κ. Θεοδωρίδη χρόνια πολλά με υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του χαρίζοντάς του ένα αναμνηστικό. Παράλληλα, η αντιπροσωπεία της ομάδας ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας κ. Τρύφων Τσαντάκη για τη διάθεση τροφίμων στην ομάδα ώστε αυτά να μοιραστούν σε συμπολίτες μας της κοινότητας Ριζαρίου που έχουν ανάγκη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε με τη σειρά του χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλους με την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τις εθελοντικές ομάδες και τους τοπικούς φορείς σε θέματα πολιτικής προστασίας αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, που περιλαμβάνει επίσης τις κυρίες Καραογλάνη Αναστασία (ταμίας), Κελεκίδου Χρυσάνθη (μέλος) και τον κ. Καραολάνη Αναστάσιο (μέλος), για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Έπειτα, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών «Ο Άγιος Χριστόφορος» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ψαθά και τον Γενικό Γραμματέα κ. Τουτσίδη Θεόδωρο. Οι επαγγελματίες ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά τον κ. Θεοδωρίδη για τη συνεργασία τους και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή δύναμη στη συνέχεια.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανταπέδωσε τις ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχία στους ιδιοκτήτες ταξί και στις οικογένειές τους.

Ακόμη, από το πρωϊ ο κ. Θεοδωρίδης δέχεται φίλους και συνεργάτες στο γραφείο του για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών. 



ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ


Τέσσερις τεράστιες σακούλες, κατάμεστες από εκπαιδευτικά βιβλία, παιχνίδια και παζλ, παραδόθηκαν στις δασκάλες των νηπιαγωγείων του χωριού, ύστερα από την λαχειοφόρο κλήρωση των "Π.Ν." για δυο TABLET.
 Όλα τα κέρδη της δράσης διατέθηκαν από την ιστοσελίδα μας στην αγορά των βιβλίων και με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, η συνοχή της κοινωνίας μας και το ότι από τα μικρά και ατομικά, έρχονται τα μεγάλα και ομαδικά.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα 
"ΓΕΡΜΑΝΟΣ" Αριδαίας και "ΣΥΜΒΟΛΗ" βιβλιοπωλείο, για την στήριξή τους και τις προσιτές διευκολύνσεις που μας έκαναν, καθώς επίσης και όλους εσάς που αγκαλιάσατε με αγάπη την όλη δράση.

Χρόνια πολλά σε όλους.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


Δηλώσεις εφαρμογής δικαιούχων σακχαροτεύτλων για λήψη οικονομικής ενίσχυσης
στο τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών


Από το τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι:

Όλοι οι δικαιούχοι παραγωγοί σακχαροτεύτλων που αναμένουν να λάβουν οικονομική ενίσχυση για τη συμμετοχή τους στις προσκλήσεις υπ' αριθμ. 16228/23-11-2012 και 6777/26-03-2013 της Δράσης 2.3Β “Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Παραγωγή Σακχαροτεύτλων” του Μέτρου 2.1.4 “Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις” του Π.Α.Α. 2007-2013, καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αντίστοιχες Δηλώσεις Εφαρμογής (Δ.Ε.) και τα Ετήσια Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ε.Σ.Π.Δ.).

Οι δηλώσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι την  Παρασκευή 09 Ιανουαρίου 2015.
Όσοι δεν υποβάλουν τις ανωτέρω δηλώσεις δεν θα λάβουν οικονομική ενίσχυση.

Αναλυτικά αφορά:

Για τους δικαιούχους της 1ης πρόσκλησης: τις Δηλώσεις Εφαρμογής (ΔΕ) των ετών 2012  και 2013  (ετών εφαρμογής) και τα Ετήσια Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ε.Σ.Π.Δ.) των ετών 2013 και 2014 (ετών εφαρμογής).

Για τους δικαιούχους της 2ης προσκλησης: τις Δηλώσεις Εφαρμογής του έτους 2013 (έτος εφαρμογής) και τα Ετήσια Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ε.Σ.Π.Δ.) του 2014 (έτους εφαρμογής).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Τμήματος Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας στην Πλατεία ΠΙΚΠΑ στα Γιαννιτσά (δίπλα από το ταχυδρομείο Γιαννιτσών) είτε στα τηλέφωνα 2381352314 και  2381352319.
Ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας
 Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας  




Τρύφων Τσαντάκης

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΤΑ "ΚΑΛΑΝΤΑ" - ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ


Από πού προήλθαν τα «κάλαντα»;
Δημήτρη Ε. Ευαγγελίδη


Διάβασα πρόσφατα στο Διαδίκτυο κάποια κείμενα, αντιγραφές του ενός από άλλο, γραμμένα «στο γόνατο» από διάφορους δημοσιογραφούντες, οι οποίοι προφανώς έχουν πάρει προ πολλού διαζύγιο από την σοβαρότητα.
Υποθέτω ότι τέτοιου είδους ανεύθυνα κείμενα γράφονται με αποκλειστικό στόχο την άγρα αναγνωστών, οπότε είναι ευνόητο να κυριαρχεί η προσπάθεια εντυπωσιασμού και επομένως ελάχιστη σημασία δίνεται στην τεκμηρίωση των όσων ανυπόστατων φαιδρολογημάτων «ξεφουρνίζονται» με απίστευτη ελαφρότητα.
Στο κείμενο λοιπόν που διάβασα, με τον βαρύγδουπο τίτλο «Έθιμα Χριστουγέννων: Κόλιντα μπάμπω», αναφέρονται τα εξής απίθανα και ξεκαρδιστικά:
«...Κάθε χρόνο προπαραμονή των Χριστουγέννων στις 23 Δεκεμβρίου στην Πέλλα, αναβιώνει το έθιμο της «Κόλιντα Μπάμπω» όπου κάτοικοι σε κάθε περιοχή του Νομού, σε πόλεις και χωριά ανάβουν φωτιές και φωνάζουν “ΚΟ-ΚΟ-ΚΟΟΟΟΛΙΝΤΑ ΜΠΑΜΠΩ”!!!
Τα έθιμο των φωτιών έχει πολλές ερμηνείες. Η επικρατέστερη όλων έχει να κάνει με την σφαγή του Ηρώδη. Σύμφωνα λοιπόν με την παράδοση, το βράδυ αυτό ο βασιλιάς Ηρώδης διέταξε την σφαγή όλων των αρσενικών νηπίων μέχρι 2 χρονών. Οι κάτοικοι ανάβουν φωτιές με την οποία προειδοποιούν τον κόσμο να προφυλαχτεί από τον βασιλιά, αλλά και από κάθε τι μπορεί να αντιπροσωπεύει το κακό προκειμένου να προφυλαχτεί για τον υπόλοιπο χρόνο. Ταυτόχρονα πηδώντας πάνω από τις φωτιές οι πιο τολμηροί φωνάζουν “Κόλιντα μπάμπω” που στα εντόπια σημαίνει “σφάζουν γιαγιά”».
Τι να πρωτοσχολιάσω από αυτά τα απίστευτα και εξωφρενικά αυτού του ευφάνταστου γραφιά! Το κορυφαίο πάντως «μαργαριτάρι» είναι αναμφίβολα η ερμηνεία ότι στα «εντόπια» (sic) το “Κόλιντα μπάμπω” σημαίνει “σφάζουν γιαγιά”! Προφανώς το άτομο ουδεμία σχέση έχει με τα εντόπικα και απλώς κάποιος τον κορόϊδεψε. Το ότι αυτό το έθιμο απαντάται όχι μόνον στον Νομό Πέλλας, αλλά σε ολόκληρη την Μακεδονία και την Θράκη, ασφαλώς ούτε του πέρασε από το μυαλό...
Θα επιχειρήσω να τοποθετήσω τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, διότι παρατηρώ ότι αυτή η αντιγραφή και αναπαραγωγή αυτής της παραπληροφόρησης επανέρχεται κάθε χρόνο αυτές τις μέρες.
Τα "κάλαντα" των Χριστουγέννων είναι ένα έθιμο που προέρχεται από το Βυζάντιο ("άσματα Αγερμού", κατά τους βυζαντινούς), με απώτερη καταγωγή από το αρχαιοελληνικό έθιμο της "Ειρεσιώνης".
Οι Πατέρες της Εκκλησίας κατά τους Βυζαντινούς χρόνους απαγόρευαν ή απέτρεπαν αυτό το έθιμο ως καταγόμενο από τις ειδωλολατρικές εορτές των ρωμαϊκών Καλενδών(calendae = νεομηνίες, οι πρώτες μέρες κάθε μήνα του ρωμαϊκού ημερολογίου) που είχε καταδικάσει η ΣΤ' Οικουμενική Σύνοδος το 680 μ.Χ., αποκαλούντες τους συμμετέχοντες σ΄ αυτό "Μηναγύρτες". Από την παραφθορά της λατινικής λέξης calenda (πληθ. calendae) προέκυψε η λέξη κάλαντα, κόλεντα, κόλιντα, κόλιαντα κλπ.
Τα Κάλαντα λοιπόν αποτελούν δημοτικά ευχητικά και εγκωμιαστικά τραγούδια, που ψάλλονται εθιμικά κατ΄ έτος, κυρίως την παραμονή μεγάλων θρησκευτικών εορτών όπως των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς (Αγ. Βασιλείου) και των Θεοφανίων.
Στα δικά μας τώρα: «Κόλιντα Μπάμπω» σημαίνει "Κάλαντα γιαγιά" δηλ. "Ήρθαν Χριστούγεννα γιαγιά" και όχι βέβαια "σφάζουν, γιαγιά" διότι τότε θα έλεγαν "κόλιατ' μπάμπω". Υπενθυμίζω ότι και στην Βουλγαρία η λαϊκή ονομασία τωνΧριστουγέννων (= Божик или Божич - Μπόζικ ή Μπόζιτς) είναι Коледа (Κόλεντα), που κατάγεται και αυτή από το Βυζάντιο. Υπενθυμίζω επίσης ότι ο Άγιος Βασίλης στα Βουλγαρικά ονομάζεται Дядо Коледа (Ντιάντο Κόλεντα = Ο παππούς των Χριστουγέννων). 
Όσο για εκείνους τους βαρεμένους, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για παλιό «μακεδονικό» (= σκοπιανό) έθιμο, το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι τα άτομα είναι «ζα βαρτζάϊνα», κοινώς για δέσιμο. 
Πάντως αυτά τα φαινόμενα της παραπληροφόρησης αποτελούν δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο στο χάος του Διαδικτύου, όπου ο κάθε πικραμμένος ή ψεκασμένος, που τυχαίνει να διαθέτει ένα πληκτρολόγιο, έχει το ελεύθερο να γράφει κυριολεκτικά ό,τι του κατέβει. Νομίζω ότι όλοι οφείλουμε να καταδικάζουμε τέτοιου είδους ανευθυνότητες, γιατί η κατάσταση έχει πια ξεφύγει εντελώς.

Καλές γιορτές!


ΔΕΕ                                                                                        Έδεσσα, 22-12-2014



ΠΗΓΗ...http://nblo.gs/12dsOC

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


                   ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Για την μικρή Ειρήνη- Χρυσοβαλάντω τοποθετήθηκαν κουμπαράδες αγάπης σε διάφορα σημεία της πόλης της Αριδαίας. Η Ειρήνη μας είναι ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών που κατοικεί στην Υδραία Αριδαίας και χρειαζόμαστε χρήματα για την μηχανική υποστήριξη της. Οι γονείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις πολλές ανάγκες που έχουν προκύψει για την διαβίωση της μικρής τους και χρειάζονται το ποσό των 2.000 ευρώ περίπου για να πληρώσουν την συμμετοχή για τα μηχανήματα. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για τον σκοπό αυτό και να βοηθήσουμε την οικογένεια αυτή να ξεπεράσει ένα από τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.
Οι κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί στα εξής σημεία:
·       Δημαρχείο Αλμωπίας
·       Κ.Ε.Π Αριδαίας
·       ΚΑΠΗ Aριδαίας
·       Καφέ «αερικό» (Σπύρου)
·       Καφέ «αϊρις»
·       Καφέ «coffea»
·       Καφέ «coup»
·       Καφέ του Κου Θωμά Τζάρη
·       Σπορ καφέ του Κου Σαμαρά Βασίλειου
·       Στο fast food «γύρω γύρω όλοι»
·       Στο καθαριστήριο του Κου Μηχαϊλίδη Ιάκωβου
·       Στο κατάστημα γυναικείων αξεσουάρ «axel accessories»
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: 

ALPHA BANK 873-00-2340002222

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978761472


                       Με σεβασμό και εκτίμηση ο Μορφωτικός σύλλογος Υδραίας    

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...