Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ



Τα Προμαχιώτικα Νέα παρά τον καταιγισμό με email των πολιτικών της Πέλλας, εδώ και πολλούς μήνες, ΔΕΝ αναρτούν τα δελτία τύπου τα οποία καθημερινά μας αποστέλλονται, αρνούμενα να καταστούν πολιτικά γραφεία τύπου.

Με αφορμή την προκύρηξη εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα στους  υποψήφιους βουλευτές της Πέλλας, αναρτώντας τα δελτία τύπου που τυχόν θα εκδίδουν, με την προυπόθεση, οι υποψήφιοι να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ 100 ευρώ την κάθε ανάρτηση, τα οποία θα διατεθούν ΟΛΑ σε ευπαθείς οικογένειες, που δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ των σπιτιών τους.
Με τον τρόπο αυτό θα αποδείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται για τον συμπολίτη-συνάνθρωπό τους και παράλληλα θα κάνουν και τη δουλειά τους διαφημιζόμενοι.

Περιμένουμε τις "προσφορές" τους λοιπόν στο email της ιστοσελίδας μας promahiotika.nea@gmail.com

Σ.Σ. Τα Προμαχιώτικα Νέα είναι ιστοσελίδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν αναρτεί διαφημίσεις κανενός είδους και συντηρείται μόνο από την αγάπη των αναγνωστών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...