Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ

Σοκαριστικός δημόσιος αποκεφαλισμός γυναίκας στη Μέκκα

Οι αρχές στη Σαουδική Αραβία αποκεφάλισαν τη Δευτέρα μία γυναίκα στη Μέκκα, η οποία είχε κατηγορηθεί για τη σεξουαλική κακοποίηση και τη δολοφονία της 7χρονης θετής κόρης της. Αν και πρόκειται για τη 10η εκτέλεση του 2015 στη χώρα, το συγκεκριμένο περιστατικό διαφέρει καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο της εκτέλεσης.

   Στο βίντεο εμφανίζεται η Lalia Bint Abdul Muttablib Basim να φωνάζει ότι είναι αθώα.  Παρά τις κραυγές της, οι αστυνομικοί την σέρνουν σε κεντρικό δρόμο της πόλης και με σπαθί την σκοτώνουν, ύστερα από τρία χτυπήματα.

   Σύμφωνα με ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί γίνονται με δύο τρόπους, είτε με τη χορήγηση παυσίπονων φαρμάκων, είτε χωρίς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χορηγήθηκαν φάρμακα. Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανακοίνωσε πως η ποινή ήταν δικαιολογημένη λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματος. 

  Το 2014 έγιναν 87 δημόσιες εκτελέσεις στη χώρα και 78 το 2013. 




Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...