Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΤΙ ΧΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2016-17 ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τι χάνει η Ελλάδα από τη σεζόν 2016-2017 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Τα δεδομένα για να μην υποστούν «ζημιά» οι ελληνικοί σύλλογοι
Τα «εύκολα» για τις ελληνικές ομάδες που θα μετέχουν στους ευρωπαϊκούςθεσμούς αποτελούν παρελθόν. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνει οριστικά την Ελλάδα στη 13η θέση της κατάταξης της UEFA, πίσω από την Τουρκία και τα δεδομάνα από τη σεζόν 2016-2017 αλλάζουν δραματικά.
Την επόμενη σεζόν, όλα θα κυλήσουν όπως και φέτος. Ο πρωταθλητής θα μπαίνει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς και η ομάδα που θα κατακτά το Κύπελλο απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από τη μεθεπόμενη σεζόν όμως, αυτά τα προνόμια χάνονται. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να μπει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις κληρώσεις με τους μη πρωταθλητές των χωρών ενώ το ίδιο θα ισχύει και για την ομάδα που θα κατακτά το Κύπελλο.
Η μόνη περίπτωση να τη «γλιτώσουν» θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει του χρόνου το Τσάμπιονς Λιγκ, να κερδίσει ένα εισιτήριο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μέσω του πρωταθλήματός της ενώ θα πρέπει το ίδιο να ισχύσει και για την ομάδα που θα κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά τα δεδομένα: 
Πρωταθλητής 2015:
Παίζει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Πρωταθλητής 2016:
Παίζει στον 3ο προκριματικό, εκτός κι αν οι κάτοχοι των Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ έχουν αμφότεροι εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Κυπελλούχος 2015:
Πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα, εκτός κι αν είναι και πρωταθλητής. Το εισιτήριο σε αυτή τη περίπτωση, δεν πάει στον φιναλίστ αλλά στον 2ο των πλέι οφ.
Κυπελλούχος 2016: 
Παίζει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα και έχει 2 γύρους για τους ομίλους. 
Πρώτος των πλέι οφ 2015: 
Πάει στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει 2 γύρους για τους ομίλους. 
Πρώτος των πλέι οφ του 2016:
Πάει στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει 2 γύρους για τους ομίλους. 
Δεύτερος των πλέι οφ του 2015:
Πάει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα με 2 γύρους για τους ομίλους
Δεύτερος των πλέι οφ του 2016:
Πάει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα με 2 γύρους για τους ομίλους
Τρίτος των πλέι οφ 2015:
Πάει στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα με 3 γύρους τους ομίλους
Τρίτος των πλέι οφ 2016: 
Πάει στον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα με 3 γύρους τους ομίλους
Κυνηγά Τουρκία και Τσεχία
Τα δύσκολα όμως δεν είναι μόνο αυτά. Από του χρόνου η Ελλάδα θα βρίσκεται στη 14η θέση αφού μπροστά της θα έχει τόσο την Τουρκία όσο και την Τσεχία. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να επαναφέρει τα προνόμιά της, θα πρέπει η βαθμολογική της συγκομιδή να είναι σίγουρα καλύτερη απ' ότι ήταν μέχρι φέτος.Συγκεκριμένα η Ελλάδα θα εκκινήσει την επόμενη σεζόν από τη 14η θέση (με 24.300 βαθμούς) και σε μεγάλη απόσταση από την προνομιούχο δωδέκατη θέση που έχει η Τουρκία (με 28.000 βαθμούς).


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...