Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Γιάννης Σηφάκης: Παρέμβαση στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο για άμεση λύση στην δυνατότητα να συνεχίσει η λειτουργία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Αποφασίστηκε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας την Τρίτη 24 Φλεβάρη στις 2:00μμ με συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων
Μετά τις συναντήσεις την Παρασκευή 13 Φλεβάρη με τους κτηνοτρόφους της Αλμωπίας ( αγελαδοτρόφους και αιγοπροβατοτρόφους), τον Αγροτικό σύλλογο Αλμωπίας, τον Δήμαρχο Αλμωπίας και εκπρόσωπο των διοικητικών υπαλλήλων των προαναφερόμενων υπηρεσιών ο Γιάννης Σηφάκης, Βουλευτής Πέλλας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη και συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει με την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας.
Στην συζήτηση μετέφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων Αλμωπίας και του συλλόγου εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες. Ακόμη επισήμανε ότι η κατάσταση με την αποδυνάμωση ή απομάκρυνση υπηρεσιών από την Αλμωπία πρέπει να αντιστραφεί. Ήδη, όπως είναι γνωστό,  αποφασίστηκε μετά από την συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στρατούλη Δημήτρη πριν λίγες μέρες το πάγωμα της απομάκρυνσης του ΙΚΑ Αριδαίας στην κατεύθυνση άμεσων αποφάσεων για την οριστική ματαίωση των αποφάσεων απομάκρυνσης του.
Αποτέλεσμα της συζήτησης με τον Θεοδωρίδη ήταν να κανονιστεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια την Τρίτη στις 2:00μμ με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, του κ. Αντιπεριφερειάρχη, του Προϊσταμένου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαντάκη, των υπαλλήλων, του συλλόγου εργαζομένων, του Δημάρχου Αλμωπίας, του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...