Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

"ΟΥΠΣΣΣΣ!!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ;"

Δείτε τη Χριστίνα που πάσχει από καρκίνο και στέλνει συγκλονιστικό μήνυμα ζωής μέσω facebook!
Γράφει: Δωροθέα Γαληνού
Η φωτογραφία της κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και των social media.
 Η νεαρή Χριστίνα πάσχει από καρκίνο και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά παροτρύνει όλους μας να κάνουμε προληπτικές εξετάσεις.
Μήνυμα ζωής στέλνει ένα πανέμορφο κορίτσι που ονομάζεται Χριστίνα Αρμάου και χτυπήθηκε από καρκίνο.
Η νεαρή Χριστίνα που παλεύει με τη νόσο όχι μόνο δεν το έχει βάλει κάτω αλλά αντίθετα επιχειρεί μέσα από τη δική της περιπέτεια να κινητοποιήσει και όσους περισσότερους συνανθρώπους της μπορεί ώστε να προλάβουν τον καρκίνο.
Φωτογραφίζεται χωρίς τα μαλλιά της τα οποία έχασε μετά τις θεραπείες και μέσα από ένα μήνυμα που συγκλονίζει, στέλνει τη δική της νότα ζωής σε όλους.
Γράφει η Χριστίνα Αρμάου στο προσωπικό της προφίλ κάτω από τη φωτογραφία της:
 «ΟΥΠΣΣΣΣ!!!ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ;………..ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ……ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ……ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..Η Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΕ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ………»

Τα λόγια της είναι γροθιά στο στομάχι αλλά δείχνουν πως ακόμη και μέσα από τη χειρότερη περιπέτεια υγείας, μπορούμε να βρούμε δύναμη και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Τα σχόλια που δέχεται άλλωστε η Χριστίνα κάτω από την ανάρτησή της στο Facebook την παροτρύνουν να συνεχίσει με δύναμη την προσπάθειά της και σύντομα θα βρει ξανά την υγειά της.
Να σημειωθεί πως μόλις πριν από λίγους μήνες, μια νεαρή φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη με μια συγκινητική της πρωτοβουλία, προσπάθησε να βοηθήσει παιδιά με καρκίνο. Μια κίνηση που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στη χώρα μας. Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα άρχισαν να δωρίζουν τα μαλλιά τους τα οποία έκοβαν για να κατασκευαστούν περούκες για παιδιά, που πάσχουν από την ανίατη ασθένεια.
Άλλωστε διεθνείς οργανισμοί που εδρεύουν στις ΗΠΑ, όπως το «Children with Loss Hair» και το «Wigs for Kids» δημιουργούν περούκες που δωρίζουν σε άτομα κάτω των 21 ετών μετά από δωρεές που προέρχονται από όλο τον πλανήτη.


ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...