Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΟΓΕ - ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ & ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.


ΟΜΑΔΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ                                                             Τηλέφωνα Επικοινωνίας  : 6978921885, 6936116086 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνέχισε με την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών της, από την οποία εκλέχθηκε το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας.
          Οι γυναίκες που απαρτίζουν το νέο πενταμελές Δ.Σ. της Ομάδας είναι:
Πρόεδρος: Ευσταθιάδου Αγγέλα
Αντιπρόεδρος: Πολατίδου Ειρήνη
Γραμματέας: Χατζηβασιλειάδου Αριστέα
Ταμίας: Τσαμαλδούπη Μιχαέλα
Μέλος: Τσολκανίδου Παγώνα
         Το μέλλον μας δεν είναι αυτό που μας ετοιμάζουν. Στον πόλεμο που μας κηρύττουν εμείς απαντάμε: Εμείς, οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, θέλουμε να ζούμε σε μια κοινωνία που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες μας. Τα ψίχουλα τους τα γυρνάμε πίσω! Παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να εμποδίσουμε την παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας, διεκδικούμε σύγχρονες, υψηλού επιπέδου και αποκλειστικά δωρεάν υπηρεσίες υγείας για όλους και όλες. Παλεύουμε για το δικαίωμά μας στη δουλειά και στην Κοινωνική Ασφάλιση.  Αντίπαλός μας είναι όποιος κερδίζει από τον ιδρώτα μας. Είμαστε αλληλέγγυες με τις γυναίκες όλου του κόσμου που παλεύουν για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. Συσπειρωνόμαστε στους Συλλόγους και τις Ομάδες της ΟΓΕ, δυναμώνουμε την Κοινωνική Συμμαχία.
          Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο των εργατριών της ιστορίας, πιάνοντας γερά τη σκυτάλη που μας παραδόθηκε. Δεν κάνουμε βήμα πίσω!
22 Φλεβάρη 2015
Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Ομάδα Γιαννιτσών

ΤΗΛ.: 6978921885, 6936116086

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...