Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Προκηρύσσει  διαγωνισμό για την επιλογή  Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου  4 του Ν.4257/2014.

Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Για το συγκεκριμένο αξίωμα δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής, ενώ παράλληλα ισχύουν  τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν.3852/10.
Η θητεία του συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία της παρούσας  δημοτικής  αρχής.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται με απόφαση, η οποία λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία  των δύο τρίτων [2/3] του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα  με την κατάθεση σχετικής δήλωσης, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό, στη Γραμματεία  του Δημοτικού Συμβουλίου από σήμερα  μέχρι   την 18η Φεβρουαρίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται  στην  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για την ημέρα και ώρα της συνεδρίασης  θα δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση.
Πληροφορίες  παρέχονται  τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες, από το γραφείο Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας [αρμόδιοι υπάλληλοι   Θεοδωρίδου Μεταμόρφη και Γερακάρη Ζαχαρούλα τηλ. 2384350231]
           Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
                                                  
          


                                                                                  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...