Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Αγαπητοί κύριοι, σας ενημερώνω ότι σε σημερινή επικοινωνία μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας.
 Στην συζήτηση μετέφερα τις διαμαρτυρίες του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων Αλμωπίας και του συλλόγου εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες. 
Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να κανονιστεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια την Τρίτη στις 2:00μμ με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, του κ. Αντιπεριφερειάρχη, του Προϊσταμένου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαντάκη, των υπαλλήλων, του συλλόγου εργαζομένων, του Δημάρχου Αλμωπίας, του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων.
 Προσωπικά θα συμμετέχω εκτός αν υπάρχει την μέρα εκείνη νομοθετικό έργο στην Βουλή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...