Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ "10ης ΕΝΤΟΛΗΣ"

Συγγενείς της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε στη Σαντορίνη «μπλοκάρουν» επεισόδιο της “10ης Εντολής”

Σε ασφαλιστικά μέτρα προχώρησαν συγγενείς θύματος δολοφονίας κατά επεισοδίου της "10ης Εντολής" που επρόκειτο να αναβιώσει τη συγκεκριμένη δολοφονία.
   Πρόκειται για τον φόνο 24χρονης δασκάλας η οποία το 2008 αποκεφαλίστηκε στη Σαντορίνη από τον σύζυγό της που περιέφερε στη συνέχεια το κεφάλι της στους δρόμους του νησιού.
   Οι συγγενείς του θύματος πληροφορήθηκαν ότι η σειρά, επρόκειτο να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση και κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου. Η προσφυγή εκδικάστηκε σύμφωνα με το voria.gr, πριν λίγες μέρες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
   Σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος: «Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας "τελειώσει" κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.
   Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ηδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.
   Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα ", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αίτηση τους, ζητώντας παράλληλα να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα».
   Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Νισύριος, δήλωσε σχετικά: "Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ' όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας". 



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...