Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 2 - 0


Στις νίκες επανήλθε ο ΑΣ Πρόμαχοι μετά την ανάπαυλα της ήττας από το Λυκόστομο, κερδίζοντας τη Νίκη Βορεινού με σκορ 2-0.

Στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων λοιπόν, σε ένα λασπωμένο λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων τερέν, οι γηπεδούχοι παίζοντας δυνατά και με προσήλωση στον στόχο τους, κατάφεραν να υποτάξουν την σθεναρή αντίσταση της σφριγηλής ομάδας του Βορεινού, με δυο γκολ του Γιώργου Νάνου στο 30' και στο 55'.
Ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο άνεμος που έπνεε δεν βοήθησαν να διεξαχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, και το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από τις πολύ δυνατές μονομαχίες, τις ατομικές προσπάθειες και τις λιγοστές καλές ευκαιρίες.
Οι Προμαχιώτες τώρα εστιάζουν τα πλάνα και την προσοχή τους στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με το Λουτράκι, στοχεύοντας τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Βορεινού, παλεύει για την κατάκτηση μιας τιμητικής  θέσης για την πρώτη πεντάδα του ομίλου.

Ρεπορτάζ: Πετράν Μούγιος 

































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...