Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ 3 - 0



Σχετικά εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Μακεδονικού Ίδας ο γηπεδούχος ΑΣ Πρόμαχοι, σε ένα όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ, κερδίζοντάς τον με σκορ 3-0.

Οι πρωτοπόροι του ομίλου Προμαχιώτες έπαιξαν με επιθετικούς προσανατολισμούς, για να καθαρίσουν από την αρχή το παιχνίδι και στο 17' προηγήθηκαν με σουτ-πλασέ του Γιώργου Νάνου, ύστερα από μπαλιά-διαβήτη του συνεπώνυμού του Νίκου.
Οι του Μακεδονικού προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι κινήσεις τους ήταν σπασμωδικές και προσέκρουαν στην γρανιτένια άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι εξουδετέρωναν την όποια απειλή.
Στο τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' ο Νίκος Νάνος σημείωσε το 2-0 με έξυπνο σουτ μέσα από την περιοχή της Ίδας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους και έχασαν αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ.
Οι της Ίδας εμφανίστηκαν κουρασμένοι και η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν, ήταν,  όταν ο Γάτσος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Χρήστο Σέλκο των Προμάχων και ο τελευταίος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση αποσωβώντας τον κίνδυνο στο 67'.
Το σκορ έκλεισε στο 82' με όμορφη κεφαλιά του Ιλαρίωνα Μούγιου.

Από τους Προμαχιώτες διακρίθηκαν οι Γιώργος και Νίκος Νάνος, ο Ιλαρίων Μούγιος και ο Δημήτρης Ρατσίτσκας.
Από τον Μακεδονικό Ίδας ξεχώρησαν οι Β. Γάτσος, Β. Νιβουρλής, Ν. Ροδοβάνης και Χ. Μποζίνης.

Η διαιτησία του κυρίου Ζγουρού ήταν πολύ καλή και οι δυο βοηθοί του Τσίπας και Βλαδίκας, συνέβαλαν τα μέγιστα  στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τις υποδείξεις τους.

Ρεπορτάζ: Αλεξ Αμπάρης









































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...