Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ



    Το τριήμερο από Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου ως την Κυριακή 1 Μαρτίου ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με φορείς του Νομού αναλύοντας τις πολιτικές της νέας κυβέρνησης και καταγράφοντας τα προβλήματα τους με στόχο την ταχύτερη επίλυση τους. 
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με :
το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών και τα σωματεία του Δήμου Πέλλας. Στην συζήτηση αναλύθηκε από πλευράς εργατικού κέντρου και σωματείων η κατάσταση της εργατικής τάξης στην Πέλλα, τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα της ανεργίας, της καταστροφής της παραγωγικής βάσης του Νομού, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και των δικαιωμάτων, των αυθαιρεσιών με θύματα εργαζόμενους, την ουσιαστική έλλειψη ελέγχων για την ανασφάλιστη εργασία, τα προβλήματα των εποχιακών εργαζομένων, συνταξιούχων της Ελληνικής Υφαντουργίας, χειριστών, φορτοεκφορτωτών, καθαριστριών σχολείων και άλλα. 
Ο βουλευτής ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της νέας κυβέρνησης για την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση και ανέλαβε ( μαζί με τον συνάδελφο τους βουλευτή Χρ. Σμία που επίσης παρευρέθη) να μελετήσει τα θέματα που υπάρχουν στον Νομό και να προσπαθήσει για λύσεις το συντομότερο. 
την συνέλευση της πρωτοβουλίας αγροτών στα Σεβαστειανά στην οποία καθορίστηκε η κλιμάκωση του αγώνα τους
τους συμβολαιογράφους, δικηγόρους και μηχανικούς της Αλμωπίας και τον ανάδοχο του κτηματολογίου Αλμωπίας για θέματα του Κτηματολογίου.
Συναντήθηκε με τον καθηγητή πανεπιστημίου παιδαγωγό Γιώργο Τσιάκαλο στο περιθώριο της εκδήλωσης του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Αλμωπίας και συζήτησε μαζί του ζητήματα της αναγκαίας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης στην χώρα μας.
Τους πράκτορες ΟΠΑΠ Γιαννιτσών για οξυμένα θέματα τους
Τους αγρότες του Αρχαγγέλου 
Τους τέως εργαζόμενους στο Τάγμα Εθνοφυλακής Αριδαίας
  Ο βουλευτής προέτρεψε τους φορείς σε επαγρύπνηση και διεκδίκηση των αιτημάτων τους τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η εγρήγορση και η κινητοποίηση της κοινωνίας για να βοηθηθεί η κυβέρνηση να δώσει τις αναγκαίες λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συλλόγου. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...