Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΛΑΘΡΟΫΛΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Κρούσματα ασύστολης λαθροϋλοτομίας έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της "Άσπρης Πέτρας"(Μπέο-Κάμιν).
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες έχουν πραγματοποιήσει ανεξέλεγκτη κοπή δέντρων, κόβοντας ακόμη και τα πλατάνια της παραποτάμιας περιοχής.
Αποτέλεσμα αυτού, είναι η αποψίλωση της απείρου κάλλους τοποθεσίας, ενώ όπως μας δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες "η Άσπρη πέτρα σε λίγο καιρό θα μαυρίσει και θα εξαφανιστεί λόγω των διαβρώσεων και της ανυπαρξίας της φυσικής άμυνας που παρέχουν τα γύρω δέντρα". 
Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύουμε τα δώρα, που μας έχει χαρίσει απλόχερα η μητέρα φύση και αντί να τη βανδαλίζουμε, θα πρέπει να την φυλάμε ως κόρη οφθαλμού , ούτως ώστε να την παραδώσουμε υγιή και αλώβητη στις επόμενες γενιές.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...