Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΠΟΖΑΡ)


Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά στα Λουτρά του Δήμου μας, τα οποία καθημερινά κερδίζουν έδαφος στην τουριστική αγορά.

Η Λουτρόπολη της Αλμωπίας, η οποία καθημερινά δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες και μαγεύει με τη φυσική ομορφιά της, αποτυπώνεται πλέον και σε γραμματόσημο, χάρη στην ευγενική πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Κουσκούκη, Καθηγητή Δερματολογίας – Νομικού, π. Αντιπρύτανη Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων, ο οποίος σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Λουτρών και τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκε τα Λουτρά μας και προχώρησε στην αποτύπωση σε γραμματόσημο, που κυκλοφορεί από τις 26 Φεβρουαρίου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Κουσκούκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Λουτρών  ενέκρινε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων την επίσημη αναγνώριση των Ιαματικών Πηγών της Αλμωπίας με ΦΕΚ, δίνοντας εξαιρετικές δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...