Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ

Κατασκευασμένο το βίντεο Βαρουφάκη με τη χειρονομία -Καρέ-καρέ πώς το έφτιαξε ομάδα Γερμανών [βίντεο]

Μετά τον απίστευτο σάλο που προκλήθηκε ο... ένοχος αποφάσισε να αποκαλυφθεί.
Οι συντελεστές του γερμανικού σατιρικού σόου του ZDF, Neo Magazin Royale, παραδέχονται ότι εκείνοι έκαναν το μοντάζ με την επίμαχη άσεμνη χειρονομία που φέρεται να έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προς τη Γερμανία. Και αποκαλύπτουν και καρέ-καρέ πώς το έκαναν.
Το επίμαχο βίντεο
Το κανάλι ARD στην εκπομπή του Γκίντερ Γιάουχ έπαιξε το βίντεο με τον Βαρουφάκη που εμφανίζεται να λέει ότι  η Ελλάδα θα έπρεπε να ανακοινώσει τη χρεοκοπία τον Ιανουάριο του 2010 και στη συνέχεια «να δείξει το δάχτυλο» στη Γερμανία και να της πει ότι τώρα αντιμετώπισε εσύ το πρόβλημα. Στο σημείο που μιλά για τη Γερμανία, στο βίντεο που προκάλεσε σάλο και έντονη διαμάχη του παρουσιαστή με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται να κάνει την επίμαχη, άσεμνη κίνηση.
Οι συντελεστές του σατιρικού σόου αποκαλύπτουν τι συνέβη
Την Τετάρτη οι συντελεστές του σατιρικού σόου, εξήγησαν τι συνέβη. Τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως υποστηρίζουν στο βίντεο, έψαχναν  πλάνα του Γιάνη Βαρουφάκη. Δεν μπορουσαν όμως να βρουν άλλα πέραν αυτών από την ομιλία που είχε κάνει στο Ζάγκρεμπ το 2012 ο νυν υπουργός Οικονομικών, τότε καθηγητής πανεπιστημίου.
Οπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, επειδή ήθελαν να κάνουν... πάταγο με το βίντεοκλίπ, πείραξαν την επίμαχη σκηνή προκειμένου ο Γιάνης Βαρουφάκης να εμφανίζεται να κάνει την άσεμνη χειρονομία προς τη Γερμανία. Οπως φαίνεται και στο βίντεο για να το πετύχουν χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον σωσία του ΥΠΟΙΚ που εμφανίζεται και στο βίντεοκλιπ.
Στο τέλος του βίντεο-αποκάλυψη, μάλιστα, εξηγούν ότι το έκαναν για να παγιδεύσουν τον παρουσιαστή του ARD και να τονίσουν για άλλη μια φορά το πάθος των Γερμανών κατά όσων επιτίθενται στην πατρίδα τους.
Πώς έφτιαξαν τα βίντεο:




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...