Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: ΤΑ X-FILES ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ



Οι φήμες που έδιναν κι έπαιρναν εδώ και καιρό ανάμεσα στους φανατικούς των X-Files επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα: Η θρυλική sci-fi σειρά των '90s επιστρέφει για έναν μίνι κύκλο έξι επεισοδίων από την Fox.

   Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Γκίλιαν Άντερσον θα υποδυθούν και πάλι τους πράκτορες του FBI Φοξ Μόλντερ και Ντέινα Σκάλι, τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας τους. Ο δημιουργός της σειράς Κρις Κάρτερ θα βρίσκεται επίσης στο τιμόνι της παραγωγής που θα αναλάβουν οι 20th Century Fox TV και Ten Thirteen Productions. Η παραγωγή του νέου κύκλου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα προβληθούν τα επεισόδια.

    "Το σκέφτομαι σαν διάλειμμα που κράτησε 13 χρόνια" δήλωσε ο Κάρτερ. "Το καλό είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο περίεργος, είναι η τέλεια στιγμή για να αφηγηθούμε αυτές τις έξι νέες ιστορίες". 

  Η Γκίλιαν Άντερσον αναφέρθηκε στην αναβίωση της σειράς πριν από λίγη ώρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: 

Η επιστροφή των X-Files ακολουθεί την τάση αναβίωσης παλιότερων επιτυχημένων σειρών, όπως ο πρόσφατος κύκλος του 24 και το επερχόμενο Heroes Reborn. 
Η αρχική σειρά διήρκεσε για εννέα κύκλους που προβλήθηκαν από το 1993 έως το 2002 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με δύο ταινίες, το The X-Files: Fight the Future του 1998 και το The X-Files: I Want to Believe του 2008.



 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...