Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΟ Ε3 ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015


2o E3 Ενωσιακό πρωτάθλημα 2015.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, φιλοξένησε το 2ο Ε3 Ενωσιακό πρωτάθλημα 2015, το Σάββατο 4 Απριλίου στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας. Αθλητές από διάφορες περιοχές της Κεντροδυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στους αγώνες που το Σάββατο έφτασαν μέχρι τον γύρο των προημιτελικών. Δυστυχώς η βροχή της Κυριακής δεν επέτρεψε την ολοκλήρωσή τους και έτσι οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα γίνουν την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα.
Ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές έδωσε η τιμή που έκαναν με την επίσκεψή τους ο βουλευτής Πέλλας και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Γιάννης Σηφάκης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και ο Διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου Χρήστος Δήμτσης. Στη συζήτηση που είχαν με την διοίκηση του Ομίλου επισημάνθηκαν τα πολλαπλά οφέλη από την δραστηριότητα του Ομίλου και τις νέες πρωτοβουλίες που πρέπει από κοινού να αναληφθούν για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών για την εκκίνηση των εργασιών μετατροπής της λεγόμενης κλειστής αγοράς σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...