Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 4 - 1


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΣ Πρόμαχοι, συνεχίζοντας την αφηνιασμένη κούρσα του προς την Α1 κατηγορία, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Δωροθέας, κερδίζοντάς την με σκορ 4-1.
Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, πλούσιο σε φάσεις και γκολ που ικανοποίησε τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Η ομάδα των Προμάχων έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, γύρισε την μπάλα με υπομονή και χάρη στην άριστη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της, επικράτησε κατά κράτος των αντιπάλων της. Αξιοσημείωτες είναι οι τρεις αλλαγες που έγιναν, με την χρησιμοποίηση μικρών νεαρών ταλέντων, που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το εγγύς μέλλον.
Η Αναγέννηση αντιστάθηκε σθεναρά στο πρώτο ημίχρονο, και οι ηρωικοί της παίκτες, έδωσαν ό,τι δυνάμεις διέθεταν και άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων για την μαχητικότητά τους.  Υποτάχθηκαν βέβαια στην αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των αντιπάλων της και στο πλούσιο υλικό που διαθέτουν.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίζεται από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν με κυριότερες αυτές του Δ. Σέλκου στο 9’ με αδυναμία να πλασάρει μόνος του τον τερματοφύλακα Παναγιώτογλου, στο 17’ με την κεφαλιά του Καλπακίδη της Δωροθέας να φεύγει άουτ,  με την καρφωτή κεφαλιά του Δέλλιου να αποκρούει ο Παναγιώτογλου στο 18’ και στο 21’ με το σουτ του Γρηγοριάδη να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 25’ ο Σαμαράς σκοράρει για τους γηπεδούχους, αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ, μέσα σε διαμαρτυρίες.
Το 1-0 σημείωσε ο Δέλλιος στο 36’ με δυνατή κεφαλιά, ύστερα από χτυπημα κόρνερ του Δ. Σέλκου.
Ευκαιρία για να ισοφαρίσει η Αναγέννηση χάθηκε στο 41’ όταν σε τεχνικό πλασέ του Καλπακίδη, η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και κατέληξε άουτ.
Το ημίχρονο τελείωσε με την σπουδαία ευκαιρία του Δ. Ρατσίτσκα, που έπιασε ένα σουτ βον-πλανέ και ο τερματοφύλακας της Δωροθέας να αποκρούει θεαματικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Β. Σαμαρά, έχοντας στην φαρέτρα τους την άριστη φυσική κατάσταση, αποτέλεσμα των επίπονων και συνεχών προπονήσεων, επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους, πετυχαίνοντας άλλα τρία πανέμορφα τέρματα.
Από την άλλη, τα παιδιά του Καρατσίρη(Τζόφ), έμειναν από δυνάμεις και μη έχοντας εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, μιας και κατέβηκε μόνο η ενδεκάδα, αποδέχτηκαν το μοιραίο και είδαν τις όποιες ελπίδες για σωτηρία της ομάδας να εξανεμίζονται.
Το 2-0 σημείωσε στο 52’ ο Σαμαράς με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, κεραυνοβολώντας τον τερματοφύλακα Παναγιώτογλου.
Στο 67’ ο Δ. Σέλκος εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην άμυνα της Δωροθέας και σημείωσε από κοντά το 3-0.
Στο 76’ ήταν η σειρά του Ν. Νάνου να σκοράρει με κοντινό πλασέ ύστερα από μπαλιά του Δ. Σέλκου γράφοντας το 4-0.
Το γκολ της τιμής σημείωσε στο 87’ ο Ουρτζάνης για την Αναγέννηση, όταν έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Α. Νάνο των Προμάχων, και σφράγισε το τελικό 4-1.

Από τον ΑΣ διακρίθηκαν οι Δ. Σέλκος, Δ. Νάνος, Ι. Σέλκος και Γ. Τανούρης.
Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Παναγιώτογλου και οι Τόκος, Μπλουγούρης και Τσαβδάρης.

Η διαιτησία του κυρίου Αρέστη ήταν πολύ καλή καθώς και οι δυο βοηθοί του, Σκουλής και Κόγιος,  ήταν άριστοι.

                                            ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Α. Νάνος
Ρατσίτσκας (Γ. Τανούρης)
Δέλλιος (Ν. Νάνος)
Σαμαράς
Δ. Νάνος
Αμπάρης (Ι. Σέλκος)
Μούγιος
Προίκος
Σαμσούρης
Ν. Νάνος
Δ. Σέλκος
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Σαμαράς

                                ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ

Παναγιώτογλου
Μπλουγούρης
Κουρουκαφόπουλος
Γρηγοριάδης
Τόκος
Δερμετζόγλου
Καραφατάς
Καλπακίδης
Ουρτζάνης
Τσαβδάρης
Χαλιλάη
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Καρατσίρης ΤΖΟΦ







































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...