Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΚΑΡΦΩΣΕ 7ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΦΕΡΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ

Απίστευτο: Καλόγρια κάρφωσε 7χρονο για να του δείξει πόσο υπέφερε ο Χριστός [εικόνες]
Ενα περιστατικό απίστευτης αγριότητας από καλόγρια στη βόρεια Σλοβακία κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και μερικές ώρες.
Η Αδελφή Λουντοβίτα, 30 ετών, αποφάσισε όταν παρέδιδε πριν από δύο εβδομάδες μάθημα θρησκευτικών σε σχολείο της πόλης Kysucke στη βόρεια επαρχία Nove Mesto της Σλοβακίας, μπροστά στα μάτια όλης της τάξης, να καρφώσει στο χέρι έναν επτάχρονο μαθητή.
Η ίδια έβγαλε από την τσάντα της μια βελόνα και πριν την καρφώσει στο χέρι του μικρού Adam Celko, τού είπε ότι έτσι υπέφερε ο Ιησούς και τον απείλησε πως θα έχει τα ίδια πάθη με εκείνον αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται άσχημα.
Η μητέρα του Adam, Helena δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά το περιστατικό: «Οταν ο Adam γύρισε σπίτι, είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του χεριού του και όταν τον ρώτησα τι του συνέβη, μου είπε ότι η καλόγρια του το έκανε. Σοκαρίστηκα εντελώς. Τι στο καλό σκεφτόταν; Κι ενώ πλησίαζε το Πάσχα, άρχισα να ανησυχώ για το τι θα κάνει μετά, θα σταυρώσει κανέναν από τους μαθητές»;
Ενας εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε για το περιστατικό: «Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το είδος της σχολικής μεθόδου. Οταν επικοινώνησα με την αδελφή, μου είπε ότι δίδασκε την τάξη για τον Ιησού Χριστού και τις προσωπικές αμαρτίες. Πρόσθεσε πως κάλεσε τα παιδιά εθελοντικά να δοκιμάσουν την εμπειρία και [...] πως δεν ανάγκασε κανέναν μαθητή. Αρνείται πως κάρφωσε το αγόρι και λέει πως το έκανε ο ίδιος στον εαυτό του. Είτε έγινε έτσι, όμως, αυτή είναι ακατάλληλη συμπεριφορά και δεν θα την ανεχθούμε σε αυτό το σχολείο».


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...