Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια, πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου των Προμάχων.
Πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του χωριού και μετά την ακολουθία του Επιταφίου, συνεπικουρούντος του βελτιωμένου και Ανοιξιάτικου πλέον καιρού, έγινε η περιφορά του σε σοκάκια του γραφικού χωριού.
Με το πέρας της περιφοράς, και αφού επέστρεψαν όλοι στο Ναό,  μοιράστηκαν λουλούδια και άνθη, όπως απαιτεί η θρησκευτική μας παράδοση.

Όλων οι σκέψεις, τα βλέμματα και η προσμονή, είναι στραμμένα στην βραδιά της Ανάστασης, όπου η διαδικτυακή ομάδα "ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ" μετά από μια πολυήμερη δράση, έχει ετοιμάσει την καθιερωμένη πλέον παρουσίαση-υποδοχή της Ανάστασης του Κυρίου, με ένα φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.
Μάλιστα για φέτος οι διοργανωτές υπόσχονται την καλύτερη μέχρι τώρα παρουσίαση και δηλώνουν ότι όλη η Αλμωπία θα στρέψει τα μάτια της στα βόρεια, στο στερέωμα των Προμάχων.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ




















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...