Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Επίσκεψη στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μετά από σχετική πρόσκληση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρίας Σπυράκη.

Ο κ. Μπίνος στα πλαίσια της παραπάνω επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία θα συνδέονται με το νέο ΕΣΠΑ, ενώ μετά το πέρας του ταξιδιού δήλωσε ότι ο Δήμος Αλμωπίας θα πρέπει να είναι έτοιμος για την ένταξη έργων και δήλωσε αισιόδοξος προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην αποστολή συμμετείχαν πολλοί Δήμαρχοι απ’ όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...