Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΧΑΡΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΙ


Χαρτόνι για το κερί

Τόσο στη Λειτουργία και στην περιφορά του επιταφίου της Μεγάλης Παρασκευής όσο και το βράδυ της Ανάστασης συνηθίζεται να κρατάνε οι πιστοί αναμμένα κεριά.

Για να μην καίγονται τα χέρια σας από το κερί που στάζει αλλά και για αποφύγετε το κλασσικό πλαστικό ποτηράκι σας προτείνουμε να τυπώσετε όποιο από τα ακόλουθα σχέδια θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε γι αυτό το σκοπό. Αρκεί στο κέντρο του να κάνετε δύο χαρακιές σταυρωτά ούτως ώστε να μπορεί να περάσει μέσα το κερί. Θα σας προτείναμε να το τυπώσετε σε χοντρό χαρτί ώστε να στέκεται καλύτερα και να μην λυγίζει από το βάρος του λιωμένου κεριού.

Τα σχέδιά μας είναι και για την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής αλλά και για την ημέρα της Ανάστασης, για μικρούς αλλά και για μεγάλους.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...