Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FRESKON 2015




























Ενημέρωση επιχειρήσεων και συνεταιρισμών της Π.Ε. Πέλλας για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχή στην  Διευθνή Έκθεση «Freskon 2015», στην Θεσσαλονίκη από 23 έως 25 Απριλίου  2015.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, οπωροκηπευτικών της περιοχής, θα συμμετάσχει στην έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon 2015», στον περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τοπικά προϊόντα, τα οποία παράγονται και διακινούνται από παραγωγούς, επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς του νομού Πέλλας. 

Στόχος της συμμετοχής είναι  η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και η  προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφεφειακή Ενότητα Πέλλας ΚΑΛΕΙ τις επιχειρήσεις και τους συνεταιρισμούς που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 9/4/2015. 
Στον εκθέτη διατήθεται ξεχωριστός χώρος  stand 6 τ.μ. προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την προβολή των παραγόμενων προϊόντων του (φρέσκων), με συμβολική οικονομική συμμετοχή 150,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). 
Η συμβολική τιμή περιλαμβάνει την ενοικίαση του χώρου  και τη διαμόρφωση με τον βασικό εξοπλισμό (διαχωριστικά, μετώπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μoκέτα χρώματος λαχανί, 1 infodesk ξύλινο με γυάλινο ράφι,  1 σκαμπό,1 τραπέζι,4 καρέκλες ,3 κεκλιμένα ράφια, γενική καθαριότητα, πολύπριζο 500 W 2 θέσεων, φωτισμός HQ/150W.,   κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος).
Οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Τονίζεται ότι η έκθεση  δεν θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με ευαλλοίωτα προϊόντα καλό είναι να  φέρουν το δικό τους ψυγείο. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες.
Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα αποδεικτικά πληρωμής θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες έως της 9/4/2015 στο Fax: 2381351298 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε.Πέλλας ή στα e-mail:kkalaitzidou@pella.gr ,ή  e-mail:kkafetzis@pella.gr 

        
Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από της 23 έως της 25 Απριλίου με ώρες λειτουργίας την Πέμπτη: 12׃00 π.μ.– 20׃00 μ.μ., την Παρασκευή: 10׃00 π.μ. – 20׃00 μ.μ. και το Σάββατο:  10׃00 π.μ. – 20׃00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Αικ. Καλαϊτζίδου στα τηλέφωνα 2381351398, 2381351212 & 6997026331 και Κων. Καφετζής στα τηλέφωνα 2381351256 & 6934131975

Στοιχεία Επικοινωνίας υπευθύνων  οργάνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κυριάκο Δογάνη στο τηλέφωνο 2310 984192 ή με την κ Δέσποινα Βικία στο τηλέφωνο 2310 984194.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...