Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

BINTEO 60" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ



Η καθιστική ζωή είναι υπεύθυνη για πολλά προβλήματα υγείας, αλλά αυτή η διαπίστωση μόνο καινούργια δεν είναι. Ένα βίντεο διάρκειας 60'' όπου εξηγεί για ποιο λόγο πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη βλαβερή συνήθεια – ακόμη και εάν πρόκειται για επαγγέλματα που επιβάλλουν τις πολλές ώρες σε ένα γραφείο. 

  Συγκεκριμένα, έρευνες ειδικών υποστηρίζουν πως το να περνά κανείς πολλές ώρες -11 και πάνω- καθισμένος έχει αυξημένες πιθανότητες –κατά 40 % - για πρόωρο θάνατο, συγκριτικά με κάποιον που κάθεται λιγότερο από 4 ώρες ημερησίως.
 Επιπλέον, τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την καύση του λίπους μειώνονται κατά 90%, ενώ παράλληλα η δράση της ινσουλίνης και της χοληστερόλης αναστέλλεται. Όταν κανείς κάθεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, η πίεση του αίματος αυξάνεται, και υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας θρόμβων του αίματος στον εγκέφαλο. 

  Τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η παχυσαρκία και ο διαβήτης είναι, ακόμη, μερικές από τις βλαβερές συνέπειες που προκύπτουν από την καθιστική ζωή, καθώς οι πιθανότητες αυξάνονται τουλάχιστον κατά 2 φορές, σε σχέση με κάποιον που αφιερώνει λίγες ώρες της ημέρας σε μια καρέκλα.
 Τέλος, όπως φανερώνει το βίντεο είδη καρκίνου, όπως αυτός του  εντέρου και του μαστού, συνδέονται με αυτή τη βλαβερή συνήθεια.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...