Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

"...ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ..."

Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Γιαννακόπουλο να φωνάζει: Σπανούλη στον τάφο η γυναίκα και το παιδί σου!

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ
Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Γιαννακόπουλο να φωνάζει: Σπανούλη στον τάφο η γυναίκα και το παιδί σου!

Μια από τις χειρότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά την διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτίθεται στον Βασίλη Σπανούλη με εκφράσεις που σοκάρουν, ανατριχιάζουν και φτάνουν τον ελληνικό αθλητισμό στον πάτο.
To τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τους «ερυθρόλευκους» να δημοσιεύουν ένα video σοκ από έγιναν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. 
Οι «ερυθρόλευκοι» δια στόματος του γενικού διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου είχαν καταγγείλει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος της εξ αναβολής αναμέτρησης της 24ης της Α1, αλλά και για την πρόθεσή τους να ενημερώσουν όλες τις αρμόδιες αρχές για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. 
Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε  στο επίσημο κανάλι της στο Youtube το video που ακολουθεί και στο οποίο έχουν καταγραφεί ύβρεις που σοκάρουν.



Ο Γιώργος Σκινδήλιας, αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και ο γενικός διευθυντής της, Χρήστος Σταυρόπουλος - οι οποίοι είχαν ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ και στο τμήμα κατά της αθλητικής βίας και κατέθεσαν μήνυση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία του αυτόφωρου. 

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...