Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ



Η φωτογραφία που βλέπετε είναι σύμφωνα με την καταγγελία του zoosos.gr από την οδό Ψαρών έξω από ένα κατάστημα κοντά στον Σταθμό Λαρίσης. 
  Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται κάποιος κάτοικος της περιοχής έσπασε δεκάδες μπουκάλια και γέμισε με γυαλιά το χώρο γύρω από το δέντρο προκειμένου να κρατήσει τα ζώα που ουρούσαν μακριά.
   Από το zoosos.gr αναφέρεται πως ο κάτοικος δεν μπήκε στο κόπο να χρησιμοποιήσει για παράδειγμα κάποια από τα απωθητικά σπρέι, που πωλούνται στα καταστήματα, τα οποία δεν είναι επιβλαβή για τα ίδια τα ζώα ή το περιβάλλον και απλά τα αποτρέπουν να ουρούν ή να αφοδεύουν σε συγκεκριμένα σημεία επειδή η μυρωδιά τα ενοχλεί.
   Ο δράστης θεώρησε ότι είναι αποτελεσματικότερο να βασανίσει τα ζώα με τα σπασμένα γυαλιά, που είναι πολύ πιθανό να πατήσουν, προσπαθώντας έτσι να τα τιμωρήσει επειδή κάνουν αυτό που η φύση ορίζει ως φυσιολογική λειτουργία του σώματος στο «φυσικό» περιβάλλον μιας πόλης. 
  Το www.zoosos.gr έστειλε τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε στις 19 Μαΐου στο twitter η χρήστης ‏@_SilmarieL_ ζητώντας η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων όχι μόνο να καθαρίσει το σημείο αλλά να διερευνήσει ποιος έριξε τα γυαλιά εκεί ώστε να προχωρήσει και στην σχετική καταγγελία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...